Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolsz, ha egy férfi első randi előtt megkérdi, hogy milyen fanszőrt szeretsz odalent?
Figyelt kérdés
Tegnap kitettem egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy közel a lakásához szervezi a randit. A kopaszi gát, mint randi helyszín, arra sokan reagáltak, de erre a kérdésemre csak kevesen. Csak én tartom ezt nem normális dolognak?2020. júl. 30. 13:10
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy mit fogok csinálni randi helyett. Fenéért kell kicsapni egyből a fszt az asztalra minden rohadt ismerkedés elején...
2/6 anonim válasza:
Első randin csókolózni se szoktam, nemhogy dugni, ha valaki már randi előtt ezzel jönne akkor el se mennék a randira.
Hogy mit gondolnék? Azt, hogy az illető csak szexelni akar
3/6 anonim válasza:
Legalább hamar kiderülne, hogy jobb hanyagolni a dolgot, még egy randit sem kellene pazarolnom az illetőre.
4/6 anonim válasza:
azt, hogy egy újabb idióta, akire nem kell több időt szánnom.
#1 gyökérsereg erre azt feleli, hogy "nem vagyunk már gyerekek, minek várni hónapokat?"
6/6 anonim válasza:
Leállítom! Bár tapasztalatom az, hogy ezek a pasik a legfélénkebbek, aztán mikor randin egy újjal is hozzám ér, jaj gyorsan vissza is húzza a kezét, mert nem tudja hogy most akkor ezt kell csinálni, vagy nem kell csinálni?
Kisfiúk na, csak ezt akartam kihozni belőle, szegénykém csak nagyot akart mondani, nehogymár kiderűljön hogy szűz, vagy ilyesmi.
Mindegy, mert így is úgy is kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!