Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten ismertek meg valakit, megkérdezitek a magasságát randi előtt?
Figyelt kérdés
Így random felhozni beszélgetés közben elég furán jönne ki. De az is,ha mondjuk élően derülne ki,hogy pl 10 centivel alacsonyabb a másik.2019. aug. 15. 23:27
1/13 A kérdező kommentje:
Ja igen,én vagyok a lány:)
2019. aug. 15. 23:28
2/13 anonim válasza:
Az attól függ, hogy ha csak olyannal találkozol, akivel kapcsolatot is szeretnél, akkor érdemes rákérdezni. Ha egyébként nyitott vagy úgy általában ismerkedésre, és az se zavar, ha nem lesz belőle párkapcsolat, csak mondjuk barátság, vagy egy jó beszélgetés, akkor ez lényegtelen.
3/13 anonim válasza:
persze, mivel alacsony pasi vagyok (170 cm) így meg szoktam kérdezni.
4/13 anonim válasza:
Én mindig megkérdem. Férfi vagyok.
5/13 anonim válasza:
Már az első beszélgetésben sorra kerül ez. (Én 191 cm)
6/13 anonim válasza:
Ne viccelj, még a súlyomat is megkérdezik.
7/13 anonim válasza:
Magasságát, súlyát, alkatát.
33/f
8/13 anonim válasza:
Persze. Tök alap dolog, nincs benne semmi.
Én mondjuk azért kérdezem meg, mert szeretem az alacsony nőket. De netes társkeresésnél szinte minden csaj kiirja. Van aki azért mert alacsony <165 van aki mert magas <180 és van aki azt hiszi hogy magas ~170-175...
Magasság súly alkat szerintem teljesen alap adatok, bármikor megkérdezheted.
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy, mert ez is olyan dolog, amit szeretnek szépíteni. És legalább kiderülne, hogy amúgy mennyire lehet bármit is alapozni a mondandójára, ha mondjuk plusz 20 centit hazudik magának. Volt már ehhez szerencsém.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2019. aug. 16. 02:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!