Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mennyire vonzó számoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire vonzó számotokra, ha egy férfi kőműves? Vagy jobb az, ha egy diplomás irodista?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ezt, mert épp azt tervezem, hogy itthagyom az egyetemet és elmegyek szakmát tanulni, kőművesnek vagy burkolónak.

Azért tervezem ezt, mert realizáltam a helyzetet. Nyári szünetben elmentem dolgozni egy építkezésre segédmunkásnak és ott szembesültem azzal, hogy egy kőműves 5000 forintos órabérért dolgozik, havonta megkeres 800 ezreket.

Diplomával meg ennek a felét sem kapnám.

Megmondom őszintém, a társadalmi elvárások nagyban befolyásoltak abban, hogy egyetemre mentem. Féltem attól, hogy ha nem lesz diplomám, akkor lenéznek majd a nők vagy kevesebbnek tartanak. De most viszont úgy érzem, sokkal jobban járnék egy szakmával.

2020. júl. 29. 21:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
Szia Kedves Kérdező! A párom már több mint 20 éve kőműves nagyon jó a szakmailag, így nagyon sok munkája van. Reggel olyan fél hét körül elmegy dolgozni, és négy órakor már itthon van. Cégnél dolgozik meg elég sok maszekja is van. Két hét alatt 140-150 000 et kap plusz a maszek, és van olyan, hogy egy három napos munkára mondja 100 000 Ft lesz. Szóval igen tényleg jól lehet vele keresni. Viszont erősíteni tudom a többieket nagyon kitudja farasztani az embert, és csábító a sok pénz amit keresni lehet, de nem mindenki bírja. Nyáron 40 fokban kint, és ha pl nincs segedmunkasod akkor a segedmunkat is neked kell végezni.Pároméknál is a cégnél a segémunkások jönnek mennek mert egyik se bírja.Sok az iszákos meg a nulla intelligenciájú a szakmában. Hála istennek a párom kivétel. :D
2020. júl. 30. 13:04
 22/27 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy fizikálisan keményebb a kőműves munka, de az irodai munka viszont sokkal stresszesebb.

Meg én egy irodában elalszok. Jobb lenne mozogni, mint egész nap az irodában ülni

2020. júl. 30. 16:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a házfelújítós vlaszt. Azért ne hidd hogy ezek nem stesszesek, nálunk is sokat szívott szegény burkoló srác, meg ismerjük is, sokat mesél hogy milyen melói vannak, nem egy zenrelax meló az ilyesmi. :D

2020. júl. 30. 16:36
 24/27 A kérdező kommentje:

De hiába lesz karrierem, akkor is csak egy alkalmazott leszek, akit csicskáztatnak. Mi értelme van egyáltalán a karriernek?

Kőművesként legalább nem lennének ott az idegesítő HR-esek. És kimehetnék Németbe, pár év alatt simán összegyűjtenék annyit, amiből vehetnék egy saját családi házat.

Diplomával meg max nyomoroghatnék a panel albérletben.

2020. aug. 1. 01:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
24 Figyelj, akkor vagj bele. Nem tudod meg, amig ki nem probalod. Az egyetemet tudtommal passzivoltathatod, nem tudom meddig, de nem kell rogton kiiratkozni es dobni el az eddigi eveidet. Elmesz komuvesnek tanulni, elmesz eleinte segedmunkasnak, aztan meglatod, birod-e, ha nem, visszamesz es lediplomazol. Legrosszabb esetben is elpazaroltal 2-3 evet, de talan tanulsz annyit, hogy majd ha egyszer hazat epitesz, nehany alap dologhoz nem kell szakembert hivni. (Szuleim pl butorosok, a videki nyaralojukban es otthon is nagyon sok dolgot maguknak csinalnak.) Ha meg nem probalod ki, lehet 15 ev mulva az irodaban ucsorogve is ezen fogsz kattogni, hogy mi lett volna ha?
2020. aug. 1. 03:16
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
A főnök csicskáztatása lópikula a megrendelőéhez képest. Ő aztán feltörli veled a padlót, ha épp olyanja van.
2020. aug. 1. 04:29
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A kőművesnek is van "főnöke", csak megrendelőnek/ügyfélnek nevezik.

Diplomával is kimehetsz külföldre.

Értem én hogy a szakma is jó, nincs is vele baj, de ezeket a konkrét érveket nem igazán értem.

2020. aug. 5. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!