Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mennyire vonzó számoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire vonzó számotokra, ha egy férfi kőműves? Vagy jobb az, ha egy diplomás irodista?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ezt, mert épp azt tervezem, hogy itthagyom az egyetemet és elmegyek szakmát tanulni, kőművesnek vagy burkolónak.

Azért tervezem ezt, mert realizáltam a helyzetet. Nyári szünetben elmentem dolgozni egy építkezésre segédmunkásnak és ott szembesültem azzal, hogy egy kőműves 5000 forintos órabérért dolgozik, havonta megkeres 800 ezreket.

Diplomával meg ennek a felét sem kapnám.

Megmondom őszintém, a társadalmi elvárások nagyban befolyásoltak abban, hogy egyetemre mentem. Féltem attól, hogy ha nem lesz diplomám, akkor lenéznek majd a nők vagy kevesebbnek tartanak. De most viszont úgy érzem, sokkal jobban járnék egy szakmával.

2020. júl. 29. 21:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
Jobban pártolom az irodistákat. Nem azért, mert sznob vagyok, hanem mert dolgoztam piszkos helyen fizikai munkát én is és este az a kimosakodni és kidőlni a fenébe hullafáradtan nekem nem volt élet. Az meg, hogy én hétköznap 4-5 körül elindulhatok haza tisztán és van erőm mást csinálni, olyasmi, amit szeretnék a párommal együtt megtenni. A pénz nem fontos, de a minőségi közös idő és az, hogy a másik ne menjen tönkre a munkában, az nekem egy nagyon fontos kérdés.
2020. júl. 30. 02:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ne hidd, hogy attól, hogy kőműves leszel, majd akasztasz 700-800-at. A családomban én vagyok az első diplomás, belelátok a szakmákba. Brigáddal esélytelen, idehaza már eleve necces, igazán sok év bedolgozás és némi feketézés után van lehetőség tisztán 700 körül keresni. Ha vállalkozó vagy, a fele elmegy adókra és eszközökre annak, amit megkeresel kis túlzással. Ha brigáddal vagy, akkor nyilván harmadolódik-ötödölődik a pénz. És mikor elkezded a karriered, nagyon sokat kell a munka után menni és megszerezni magadnak a köröket e a reklámot. Nem olyan jó buli ez, csak most erre kapott rá a pleb, miután rájött, hogy a programozáshoz több ész kell. :D
2020. júl. 30. 02:53
 13/27 A kérdező kommentje:

Mivel apa villanyszerelő, vannak kapcsolataim, apa és az ismerősei simán tudnának munkát szerezni nekem, nem kéne mennem a munka után. Ismerek egy embert aki németeknek is be tud ajánlani, apának is ő szerez annyi munkát, hogy 1 évre be van táblázva.

A diplomával meg lehet el sem tudnék helyezkedni, járhatnék többkörös állásinterjúkra és vagy felvesznek vagy nem.

2020. júl. 30. 03:39
 14/27 anonim ***** válasza:
67%
Aki akarja es tesz erte, azt altalaban felveszik. (Ertsd nem egy nyamnyila balfsz az interjukon.) Ilyen gondolkodassal komuveskent sem vinned sokra, biztos nem alkalmaznek olyan embert, nem biznam ra a hazamat, aki a leheto legkonnyebb utat keresi, ami nehez arra meg kifogasokat keres. Gondolom apukad sem azert tudja fizetni a lakasod, mert ugy all hozza barmihez, hogy ah az ugyse fog ugy menni, neheznek tunik, inkabb ne csinaljuk.
2020. júl. 30. 04:22
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valaki szakmunkás és szorgalmasan, tisztességgel dolgozik. Írom ezt úgy, hogy egyébként orvosira járok. Nem garantált, hogy aki építkezésen dolgozik, az azonnal koszos, büdös, piás suttyó lesz.
2020. júl. 30. 07:47
 16/27 anonim ***** válasza:
66%

Nem csak a pénz számít.

Az én férjem tavalyig például 180 ezret keresett - irodai melóval -, és eszembe nem jutott, hogy bár kőműves lenne több lóvéval.

Mert volt szerencsém felújítások, építkezés során elég szakmunkáshoz a kőművestől a burkolóig, és - tisztelet a kivételnek - a többsége tök alpári. Proli. Nem tudok mást mondani, ez a tapasztalatom.

A villany-, meg a gázszerelő vállalkozó volt talán az egyetlen, akikre azt mondtam, hogy viszonylag normális emberek, ha nem is a legértelmesebbek, de a segédeik már nagyon buták voltak szegények.

Szóval inkább egy szellemileg velem egy szinten álló csórovb férfi, mint egy átlag szakmunkás.

2020. júl. 30. 08:14
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

A kőműves szakmát én annyiból gondolnám át, hogy egyszerűen lélekölő lehet a mindennapokat olyan dzsuvában tölteni. :DD Nemrég újítottuk fel a házat, párommal nevettünk is hogy egy jó pár évre elég is volt, ennyiből "sajnáltuk" a burkoló srácot aki dolgozott nálunk. :D

Egyébként semmi ciki nincs ebben, az én párom autószerelő, én diplomás vagyok és eszemben sincs lenézni, csomó olyan dologhoz ért amihez én meg nem. Ráadásul nagyon szexi munka közben. :))

A kollégáinak is van barátnője/felesége, a kőműves unokatesójának is, az említett burkolónak is aki nálunk dolgozik, szerintem nem lehetetlen így párt találni.

Összességében leginkább azt tudnám tanácsolni, hogy ne csajozási szempontok alapján válassz szakmát, munkát. Csináld azt ami érdekel, amiben jó vagy.

N

2020. júl. 30. 08:43
 18/27 anonim ***** válasza:
45%
Nem te vagy az a szerencsétlen, aki gazdasági diplomával nem tud elhelyezkedni? :D Ember, leírtuk már azalatt a kérdés alatt is, hogy ha ilyen nyámnyila vagy és ennyit hisztizel a többkörös interjúk miatt, vállalkozó szakiként sem fogsz messzire jutni...
2020. júl. 30. 09:06
 19/27 anonim ***** válasza:
83%

Nem akarlak sem lebeszélni, sem rábeszelni, leírom a gondolataimat.

-Ha egy kőműves megkeres havi 800ezret, elmegyek annak 😃

Nagypapám, nagybátyám alkalmazottként kőműves, max 400ezer, de az nagyon max amit hazavisznek. Nevelőapám vállalkozóként kőműves, mire kifizeti az embereket, leadózik, anyagot vesz stb.. ott van, hogy egy hónapban max, 500... ritkán akár 600ezer.

-elmennek reggel 7kor, este 6kb mire hazaérnek.

-férjem villanyszerelő, elmegy reggel 5kor, este 7re hazaér. Feljárnak pestre, mert ott többet lehet keresni, így is 500ezer kb havonta.

-én irodában dolgozom, a főnököm keres durvan 400ezret (könyvelő cég vagyunk, én számfejtem a béreinket)

Cserébe benn ül reggel 7től van, hogy este 10ig is.

Nekem speciel az öltöny nem jön be. Világ életemben "munkás" párom volt. Mikor csak meglátom férjem a munkásruhában, nekem elég a látvany sokszor 😍

De! Ehhez kell eg, fizikai erőnlét. Folyamat szórják ki péromék az en majd bírni fogom embereket...

Illetve tényleg nem egy tiszta szakma.

Nyáron nem teheted meg pl hogy ülsz a klímás irodában, hanem akár a tűző napon izzadva, a por ragad rád, kisül a szemed, de csinálnod kell...

2020. júl. 30. 09:26
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

Na ez nagy terv az apuci által fizetett albiban elmélkedni arról, hogy majd apuci szerez neked megrendelőket. Igen felnőtt, önálló terv.

Nem gondolod, hogy apád azért tette a segged alá az albit, hogy elvégezd az egyetemet?

2020. júl. 30. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!