Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vehetnék neki (ajándékot)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vehetnék neki (ajándékot)?

Figyelt kérdés
15 éves barátnőm. nem tudom hogy mit vehetnék neki, olyan alkalom nemigazán van. csak nem akarok hülyeséget venni de vmit jólenne vinni neki. 5letek? it mit minek örülnétek?, ill mit adtak? köszi!
2010. aug. 3. 19:33
 1/5 Bubeszkaa válasza:
Ha nincs nagyon alkalom akk a kedvenc virágja vagy édessége vagy ha gyűjt vmit akkor az. Ezek tuti nyerők sztem.
2010. aug. 3. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ékszer,tampon,tanga,ruha,testápoló,tusfürdő,plüss maci,körömlakk,hajlakk,cipő,iskolai segédeszközök:D,óvszer,szőrös bilincs,virág,spirál,szemceruza,púder,hajcsatok,hajpánt

Jelenleg ennyi jutott az eszembe. De sztem inkább kérdezd meg tőle!

2010. aug. 3. 19:50
 3/5 Deus88 ***** válasza:

Tampont ne mert nem hiszem hogy örülne,a tanga és a ruha nem fog teceni neki, a testápolo és a tüsfördönek nem fogja szeretni az illatát,a körömlaknak nem fog örülni mert nem teccik a szine,a hajlak nem lesz jo mert mitomén:)), cipö ,hajcsatok,iskolai kiegészötöknem nem örül majd mert nem at ö stilusa,szemceruza,puder nem jo mert nem fog tecceni a márkályuk, szörös bilincs ovszer azt nem tudom mijen szadomazo a barátnöd :)

Marad az édesség az égszer a virág és a maci :)

2010. aug. 3. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy valami hülyeséget vegyél aminek nem veszi hasznát soha. Helyedbe rotációs kapát vennék neki. Lehet, hogy nem olcsó, de megéri. Remélem megfogadod a tanácsomat, 100, hogy müxik.
2010. aug. 3. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
apádnak veszek rotációs kapád és mondom hogy tárazza fel a seggébe te hurka...
2010. aug. 4. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!