Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet levenni ha valaki csak trófeát akar és megakar dgni?
Figyelt kérdés
Pl. telefonbeszélgetésből vagy Facebook webcamon?2020. júl. 28. 20:25
2/7 anonim válasza:
Nehéz kideríteni, de nem is erről kell szóljon a dolog. Ha szimpatikus neked, akkor nyugodtan feküdj le vele, aztán majd kiderül:) másképp nem jutsz a végére.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet vele csak egyszerűen és élvezettel beszélgetni olyan dolgokról, amiknek semmi közük a szexhez, ellenben elég mélyek egy eszmecseréhez.
Akit feszít odalenn a trutyi, annak nincs türelme a másikat emberként kezelni. Abba nem fektet energiát.
4/7 anonim válasza:
Ha azt mondod neki, Te soha nem szexelsz az első 2 randi végén és gyyakran a 3. randin sem. Ha másnap nem ír többet, akkor ebben az esetben csak dugni akart.
5/7 A kérdező kommentje:
Mert elég érdekes utalásokat tett a melleimre. Meg hogy otthonában vagyok és nincs rajtam bugyi meg melltartó otthon 😅 Meg, hogy meghatapná a hasam. 😅 De igazából elég érdekes fejét vágtam. Másnap nem is írt.
2020. júl. 28. 20:39
6/7 anonim válasza:
Szerintem aki dugni akar az megvárhatja a negyedik vagy az ötödik randit is és majd akkor lép le ha ott megvolt! 23F
7/7 Zsolt0622 válasza:
csak kerázni akar. hidd el.
én is ilyen voltam anno 26-28 éves koromig.
42f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!