Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha elhívtok a lakásotokra egy pasit vacsorára, elvárjátok, hogy kifizesse minimum a főzés értékének a felét, vagy elég az is, ha utána csak megkupakol?
Semmit nem kell fizetnie, ahogy a barátaimnak se. Ha meghívok valakit, akkor azt én állom, de ha "csak" én sütök/főzök neki, akkor a pofám leszakadna, ha egy forintot is várnék.
Ehhez a "megkupakolhoz" (mi ezt szeretkezésnek, illetve szexnek hívjuk) pedig annyit, hogy ez nálunk nem fizetőeszköz, hanem mivel mindketten vágyunk rá, ezért nem kell érte tenni semmit.
Ha meghívok valakit vacsora magamhoz, értelemszerűen én állom, én hívtam meg. Ha engem hív meg vacsorázni valaki, akkor ő fizeti, mert ő hívott meg. Nos, a kupakolás szót pedig nem jellemezném, lehet bizonyos korban és körökben így hívják a szexet, az én koromban és körömben szexnek.
Visszatérve a meghívásra: ha bográcsozunk, grillezünk, és meghívjuk a barátainkat, tőlük sem szedünk belépőt basszus, nem fzetetjük ki a kaja árát. Meglepő, ugye?
Nézd, 35 évesen már inkább az a tapasztalatom, hogy az esetek 95%-ában a férfi említi meg először az ebédet, a vacsorát.
Legalábbis én mindig így jártam anno 10, 15 évvel ezelőtt is.
Azért jó esetben nyáron az ember csak összeül a barátokkal.
Nekünk minden évben 2 hétre jöttek külföldről barátaink (exemnél), nálunk is aludtak természetesen, szállodába se küldtük őket el, hely volt bőven.
Tudom, itt a randizásról van szó.
Szerintem egyetlen akkora tahó nő nem létezik, aki pénzt kérne azért, mert meghívott vacsorázni egy férfit. De olyan bunkó férfi se hiszem, hogy van, aki üres kézzel állítana be. Férfiakról beszélek, hangsúlyozom.
"De olyan bunkó férfi se hiszem, hogy van, aki üres kézzel állítana be."
Ha borocskát vagy egyéb piát hozna nekem, akkor azt csak magának hozza, az is bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!