Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, 3. lemondott randi?
Kb. 1 hónapja beszélek az illetővel, aki elég messze lakik tőlem. Közép út, Budapest.
Az első randin, én felértem, és majdnem 3 órát vártam mire senki nem jött. Este azt mondta sajnálja, de dolgoznia kellett...
A másodiknál szintén vártam rá, mire este annyit írt, hogy bepánikolt...
Ma lett volna a 3. első randi, de ismételten nem is jött, illetve el sem tudok érni...
Szerintetek? Miért van ez?
#7: mi abban a véletlen, hogy az első randin elfelejt szólni, hogy nem tud eljönni?
Keressél másik srácot, lehetőleg közelebbit.
Hát ha neked ennyi fölösleges pénzed meg szabadidőd van, hogy a semmiért feljárj pestre nézelődni, akkor hajrá. A csávó meg röhög, hogy hogy megszívatott. Gondolom mostmár csak kíváncsiságból is megnézi, hányszor tud még beszopatni.
Ennyire ne legyél már hülye.
Mit akarsz te egy ilyen pasitól?
Most komolyan... Vannak normális férfiak is ne ragadj le egy olyannal aki ennyire szavahihetetlen.
Nagy balek vagy 😅😅😅
Ő meg otthon röhögött rajtad. Tuti maga sem hitte, hogy még harmadszor is odanentél. 😊😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!