Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a srácot?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel régen bejöttünk egymásnak. Megszereztem a számát és beszéltünk is telón. Kérdezte a nevem, h megnézzen iwiwen. (a nevem nem tudta, és iwiwe nincs) írtam neki sms-t, hogy megtudott-e nézni iwiwen. mert am. mikor utoljára beszéltünk úgy váltunk el, h vmelyik nap akkor majd talizunk. De nem írt vissza, hanem a haverja, hogy lenne-e kedvem vele talizni. Én nem a haverját akarom. :S Nem hiszem el, hogy nem érdeklem kicsit se a fiút, h taliznánk legalább..:( kb. 4 év telt el azóta, és csak jobban nézek ki, mint akkor..:D 16/L
"és csak jobban nézek ki mint akkor" hát szivem erre inkább nem mondok semmit....pfff
amugy nem érdekled és ENNYI !!!!
2010. aug. 3. 10:35
2/15 Futurare válasza:
Vegyél egy labradort... az segít.
Ha ő elfelejtett, akkor nem érdekelted őt.
Előfordulhat, hogy most másképp lenne, és kellenél neki, de nézz inkább újat. Elérhetőt.
Kalandozó
2010. aug. 3. 10:37
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudta a nevem! És telón megkérdezte... mi ebben a kivetnivaló? -.-
2010. aug. 3. 10:37
4/15 Futurare válasza:
Nincs benne, csak zavaros egy kicsit...
Kalandozó
2010. aug. 3. 10:38
5/15 anonim válasza:
"Nem hiszem el, hogy nem érdeklem kicsit se a fiút, h taliznánk legalább"
Aztán miért nem hiszed el? Miért, az összes fiúnak érdeklődnie kéne az irányodban? Nem vagy te kicsit beképzelt?
2010. aug. 3. 10:41
6/15 A kérdező kommentje:
Beképzelt? Miért? Nekem ez azért fura, mert semmi nem történt köztünk. És érdekel, hogy mi történt vele, mióta nem láttuk egymást...de úgy látszik őt ennyire se érdeklem...
2010. aug. 3. 10:44
7/15 anonim válasza:
Kis riban* :D 12 évesen te neked még a barbie babáiddal kellett volna játszanod!Bűn ronda vagy ennyi
2010. aug. 3. 11:27
8/15 anonim válasza:
1041 nek van igaza, miért olyan furcsa és elképzelhetetlen hogy nem akar tőled semmit? tán annyira szépnek tartod magad hogy kizárt hogy nem akar tőled semmit?
2010. aug. 3. 11:31
9/15 anonim válasza:
1041 nek van igaza, miért olyan furcsa és elképzelhetetlen hogy nem akar tőled semmit? netán annyira szépnek tartod magad hogy kizárt hogy nem akar tőled semmit?
2010. aug. 3. 11:31
10/15 A kérdező kommentje:
11:27
ribanc? lol. nem is ismersz drágám.. hidd el, nem vagyok az, nagyon nem... 12 évesen nem lehetek szerelmes mert ribanc vagyok? legyél már tisztába a fogalmakkal légyszi..
bűnronda se vagyok, ezért is nem értem..de jól van, gondoljon mindenki amit akar..én jót nevetek... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!