Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejárogattam egy fiúval, viszont most van egy komolynak kinéző dolog. De a "szexpartnerem" kiakadt, mert hogy szerinte járunk? bővebben
Randiztunk 3x a fiúval, nem beszéltünk meg semmit, lefeküdtünk egymással, majd még néhányszor. Közben nem jártunk el randizni, max 3-4 naponta rámírt hogy mizu, de semmi nagy beszélgetés nem volt, meg hetente kb 1x szexeltünk. Soha nem jártunk randizni, kézen fogva, nem csókolózgattunk csak úgy, nem volt semmi mély beszélgetés, nem volt kimondva semmi.
Most megtetszett egy fiú és elmentem vele randizni. Megmondtam a "szexpartneremnek" hogy mi a helyzet, erre ő kiakadt, mert hogy azt hitte alakul köztünk valami és szerinte ez már járásnak minősül.
Nekem a járás nem azt jelenti, hogy csak a lakásán találkozunk, szexelünk és jöhetek haza. De ki van akadva. Jogosan?
#10nél a pont.
Legözelebb tisztázd a másikkal, hogy mit akartok. Ez meg így jött ki, mert senki nem tette meg.
Jobbat tudok!
Hulyitsd te is ahogy ő tette!
Mondjad neki h MAJD lesz vmikr szex,majd osszefuttok...uh most nem jó...hello mizu...ep terveztem csak most nincs időm es tarsai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!