Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog, hogy ilyet mond egy férfi ?

Figyelt kérdés

Azt mondja, nekem, mint nőnek:"Nem tepersz értem és ez nem tetszik" 😌🙃

Valaki felvilágosítana arról, hogy miért vannak a férfiak szereptévesztésben? Oké, hogy modern világ, de azért na

2020. jún. 19. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem inkább ne foglalkozz vele.
2020. jún. 19. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Szerepvesztés? Már bocs, de fordítva sem tartom jó kapcsolatnak azt, ahol teperni kell a másik kegyeiért.

Úgy gondolom, hogy közösen akarunk valamit a másiktól, együtt akarunk boldogak lenni, ebbe nem fér bele az egyoldalúság.

F

2020. jún. 19. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Szegény, nagyon nincs tisztában mit is jelent a "férfi". És ha te pedig komolyan veszed őt ezek után, akkor te meg azzal nem vagy tisztában mit is jelent "nőnek" lenni.
2020. jún. 19. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Kényelmes fazon lehet, vagy megszokta, hogy az eddigi nők jobban odatették magukat.

Öntelt egy figurának tűnik.

2020. jún. 19. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Megszokta, hogy eddig lehet tepert utána 1-2 lány aztán azt hiszi ez a normális. Pedig nagyon nem az.
2020. jún. 19. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olvasott valami lúzer pua oldalt, és ott szedte ezt össze.
2020. jún. 19. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Te minden elmeháborodottal elmész randizni?
2020. jún. 19. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Úgy csináltok, mintha a nőnek nem lenne érdekében egy kapcsolat, nem kellene azért tennie semmit. Elég, ha csak úgy van, és majd mindent a fickó.. hát ez azért nem teljesen így működik szerintem.

Mindazonáltal így kimondva elég béna, azzal egyetértek.

2020. jún. 19. 19:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát amikor régebben megismerkedtem vele, lelkes voltam, aztán megismertem, hogy határozatlan, tutyimutyi és elengedtem. Szóval ezek után nem értem ezt a szöveget. Volt lehetősége, volt idő, mikor nem ez volt a hozzáállásom, de már ez
2020. jún. 20. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!