Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb fiú, idősebb lány a felállás. Vélemények? Tovább lent
Érdekes... 17 éves fiú vagyok, és minden ismerősöm érettebbnek tart a koromnál. Mondjuk nem is vagyok az a "nahmosténvagyokavárosikeménymacsófaszagyerek" stílus. Spórolok a pénzemmel, nyaranta melózom, mikor suli van meg tanulok. K.vára szar a felfogása 1-2 embernek, akik azt hiszik, hogy minden tinédzser fiú agyalott. Én mondok neked 16-20 éves lányokat, akik olyan segghülyék, hogy az már fáj.
Visszatérve a kérdésre, szerintem ebben a "határban" sok a 4 év. A srác tanul(féltételezem), a lány meg vagy meló, vagy felsőoktatás, és így más az életstílus. De ha összejön, akkor áldásom rá. :)
A csajok k.rva jól megmondták a fiúkról, hogy később érnek, hogy a lelkükben ne tátongjon lyuk amiatt, hogy 5-10 évvel idősebb sráccal vannak, gratulálok. A helyzet egyénenként változik, nem kell általánosítani. Ha meglátok egy velem egykorú csajt részegen hazamenet egy buliból, mellette a pár évvel idősebb barátjával támogatva, nem gondolom azt, hogy ő érettebb nálam, bocs. Persze egy másikuknak, akinek 15 éves kora óta két kapcsolata volt, mindkettő nagyon sokáig tartott, 2 évvel idősebb fiúkkal, és bulikon sem hányja össze magát, róla elhiszem, hogy érett.
Az első barátnőm 2 évvel idősebb volt nálam (15-17), egyszer a tesóm mondta, hogy gáz, de megbeszéltem vele, úgyhogy vele nagyjából ennyi is volt. A barátaim inkább fogták fel jó dolognak, hogy egy idősebb lány van mellettem. A mostani barátnőm is 1 évvel idősebb (19-20).
nem para az SŐT az az igazán finom XD
20F 31N
sztem nem az...Én örülnék neki mivel elég félénk vagyok kezdeményezni.Az érettség meg relatív.Nyilván nem lesz egyetemi diplomája de attól még lehet értelmes.Én pl sose voltam részeg,nem is akarok,nem cigizek,szeretnék egyetemre menni,vannak céljaim stb.(lehet nem erre gondoltál,bocs).
Szóval szerintem mehet a dolog.(17/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!