Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kit válasszak a kettõ közül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak a kettõ közül? Vélemény?

Figyelt kérdés

Egy szerény, jóképû férfit, aki még a szüleivel él, viszont kedves

vagy egy kevésbé sármos férfit, aki nagyképű, akinek már van saját háza és autója viszont kissé flegmatikus, kritikus, nehéz eset egyszóval.

Nem is udvarol a megszokott módon, még sosem hallottam tőle ilyet sem, hogy csinos vagy, jó az illatod, jó az alakod stb...

A szerény fiútól igen.

Kb. mindketten egyidősek, 25 és 30 közöttiek..

2020. júl. 16. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ide jutott az ember, idegeneket kell kérdeznie arról hogy kit válasszon, mintha egy bolt polca előtt lenne és termékek között vacilálna. Nagyon szomorú.
2020. júl. 16. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy a második udvarol neked?

Nem kedves veled, nem is bókol. Megdugni biztos megdugna, de szerinted egyáltalán van ebben több?

Amúgy keress egy harmadikat, mert ezek nem az igaziak neked.

2020. júl. 16. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-esnek igaza van!

Szerintem ennek nem kérdésnek kéne lennie pláne nem szavazásnak.

Valószínű a tahó biztos elkönyvelte már hogy az övé vagy. Azt sem értem minek álltál szóba vele randi szinten.

2020. júl. 16. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyiket sem vàlasztanám.
2020. júl. 16. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!