Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Nektek abszolut kizaro ok ha egy ferfi 170 koruli magas?
Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 10:02
11/47 anonim 

válasza:

Nekem nem, én 170 centi vagyok, kiegyezem egy hozzám hasonló magassággal :).
12/47 A kérdező kommentje:
:)
2020. júl. 16. 10:34
13/47 anonim 

válasza:

Nálam előny is, mert én csak 158cm vagyok. De megfigyeltem, hogy a mai tinédzserek nagyon magasra meg tudnak nőni. Én már 27 éves vagyok, és tapasztalom, hogy nőként is elég nagy hátrány az alacsony testmagasság. Mindenki magas, hosszú combú topmodell kinézetű nőt akar, még a 170cm-es férfiak is. Nagyon sok olyan párt látok, ahol a nő a magasabb, sokszor nem is kicsit. Plusz jártam már úgy, hogy első randin közölte velem a férfi, hogy ekkora magassággal maximum csak a kishúgának tudna tekinteni, pedig magasságilag 180cm volt, ami férfiaknál átlag.
14/47 anonim 

válasza:

Igen, mert én 175 vagyok. 180 a minimum.
15/47 A kérdező kommentje:
14, Ertettem!:)
2020. júl. 16. 10:52
16/47 anonim 

válasza:

Akik az alattiak, nem gondolnám, hogy kizáró ok lenne. Én 176 vagyok, így nekem egyértelműen igen. De sok az alacsony lany
17/47 anonim 

válasza:

Mivel én alacsony vagyok, sose érdekelt, milyen magas a pasi, amíg nálam magasabb, márpedig az nem nehéz (156 cm vagyok). Párom 170 cm, igazából fel se tűnt, hogy alacsony, mert hozzám képest nem az.
18/47 anonim 

válasza:

Nekem optimális, mert 160 cm vagyok,.
19/47 anonim 

válasza:

Nekem a magasság a fétisem, hiába vagyok 158 cm, nem akadna meg rajtad a szemem. Ha meg társaságban ismerkednénk, eszméletlen jóképűnek és hibátlannak kéne lenned, míg egy magas pasival ha ismerkedem, lehet csúnyább arca, vagy lehet kövérebb, nem számít.
De ahogy látod, ritka az ilyen, mint én.
20/47 anonim 

válasza:

156 vagyok, szóval nálam semmilyen szinten nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!