Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik sosem mondják el magukról az igazat a (leendő) párjuknak, mert ők maguk is szégyellik?
Csak azt nem ertem, mi koze a jelenlegi paromnak ahhoz, mit muveltem akkor, amikor ot meg nem is ismertem?
Mondhatni, kieltem magam fiatal koromban, majd jott a ferjem, es huseges feleseg es szereto anyuka lettem. Es nem erdekel tobb frok, mert tudom, hogy mind egykutya.
Mert minek stresszeljem olyan dolgokkal, amiket akkor tettem, amikor meg az o letezeserol sem tudtam?
Tudod, az emberek valtoznak.
Nekem nincsenek ilyen "durva" szexuális kalandjaim, szexeltem és elveszítettem szüzességem az exemmel, jelenleg pedig a párommal szexelek, aki a 2. férfi, akivel lefeküdtem életemben. Így aztán simán vagyok erről őszinte, sőt, kicsit unalmasnak találom...
Jobb szotori, vadabb sztori a szexuális életemről talán jobban hangzana, bár ideális esetben a férfi nem bánja, ha ilyen röviden összefoglalható a szexuális múltam.
Ha valaki erőszakosan vájkálna a múltamban, az zavarna, majd elmondom, ha úgy van. Amúgy exem pont hazudott, azt hazudta sok lánnyal volt előttem, aztán kiderült, hogy csak eggyel, egyszer. A jelenelgi párom szüzességét pedig én vettem el, de sosem füllentette, hogy nem szűz. Ő amúgy, tehát a pasim, sokkal jobb az ágyban, mint exem. Meg se mondható róla, hogy csak velem szexelt.
#35 Akkor miért nem így tette fel a kérdést? Miért a nőket kell támadni megint? Amúgy ha nőként én sem kérek számot, tőlem miért kérnek?
Nekem kevés kapcsolatom volt, el sem szokták hinni. Én pl ezért nem szeretem megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!