Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok belemennétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok belemennétek ilyen különleges randevúba?

Figyelt kérdés
Megbeszéltek 1 helyet egy bevásárlóközpontba a te hamarabb érkezel és ülsz a padon ahol meglett beszélve,és hirtelen megérkezik a férfi,észresem veszed,ekkor leül melléd,majd elkezdtek beszélgetni,teljesen természetes modón.
2020. júl. 15. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
nehez nem eszre venni ha valaki leul melled egy padra. De ez nem tűnik olyan hu de különlegesnek. Szerintem van aki akar normál módon is igy csinálja!
2020. júl. 15. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Tehát szerinted én várakozzak lány létemre, és ez neked a különleges? Akkor elmondom, hogy mi a különleges: Hőlégbalonozás, F1 verseny, tengerpart.

Te meg nőjj fel, jót fog tenni.

2020. júl. 15. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
A válaszhoz az is kéne, hogy leírd a különleges randevút, mert egyelőre leírtál egy hétköznapi szituációt.
2020. júl. 15. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Elkezdtek beszélgetni a telefonokról, processzorokról, pisálásról-kakálásról.
2020. júl. 15. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Elvinnélek hőlégballonozni, ha nem egy "l"-lel írtad volna. De így?! Minek?
2020. júl. 15. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5: mármint hogy MEGHÍVNÁD hőlégballonozni. Az "elvinnéd" ugyanis emberrablás.
2020. júl. 15. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
5 -ös hatalmas🤣🤣🤣
2020. júl. 15. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Ebben mi a különleges? Még randevúnak se mondanám.
2020. júl. 15. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy vicc. Jóval finomabb mint F44, de hasonló műfaj.

Bemutatkoznál nekünk kedves "kérdező"?

2020. júl. 15. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy hsoló randim. Nő vagyok,megbeszéltük a találkozót egy forgalmas helyre. Én érkeztem hamarabb,sétáltam,aztán hátulról érkezve a vállamat megérintve szólított meg a srác. Ebben sincs semmi különös,mégis életem legemlékezetesebb randija volt azért,mert a srác azonnal hódított a hangjával,mosolyával,külsejével. Bizonyára a kérdező által leírt történetnél is ez a lényeg.
2020. júl. 15. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!