Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakije, mégis jeleket ad. Hogy kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel eléggé szimpatikusak vagyunk egymásnak, de van barátja. Egy ismerősömnek azt mondta, hogy nem komoly és amúgy is folyton ad valami apró jelzést, ha találkozunk (általában egy szórakozó helyen). A barátja eléggé féltékeny típus (elmondása szerint), nehezen megoldható, hogy komolyabban is beszélgessek a lánnyal, mivel a srác is ott lebzsel folyton körülötte. Nem vagyok túl tapasztalt az ilyesmiben, ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Tudom, hogy nem éppen szép dolog, de ez van.2020. júl. 11. 14:41
11/12 anonim válasza:
Te is adhatsz neki jeleket, a jó ízlés határain belül. Nagyjából ez minden, amit tehetsz, mert a többi kizárólag rajta áll. Ha tisztességes, akkor - ha komolyan gondolja veled -, akkor előbb lezárja a másik kapcsolatát. Amennyiben esze ágában nincs ilyet tenni, akkor hiába a szimpátia, mert vagy nem tisztességes, vagy csak egóetetésre használ téged. Szerintem utóbbiak közül egyik eset sem az, amire hosszú távon vágysz.
12/12 anonim válasza:
Játszadozik veled, te meg túl komolyan veszed. Szerintem is feletsd el, jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!