Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakije, mégis jeleket ad. Hogy kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel eléggé szimpatikusak vagyunk egymásnak, de van barátja. Egy ismerősömnek azt mondta, hogy nem komoly és amúgy is folyton ad valami apró jelzést, ha találkozunk (általában egy szórakozó helyen). A barátja eléggé féltékeny típus (elmondása szerint), nehezen megoldható, hogy komolyabban is beszélgessek a lánnyal, mivel a srác is ott lebzsel folyton körülötte. Nem vagyok túl tapasztalt az ilyesmiben, ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Tudom, hogy nem éppen szép dolog, de ez van.
Mik azok az apró jelek? Igaz nő vagyok, de foglalt emberrel nem kezdek, szóval hagynám a helyedben.
2020. júl. 11. 14:56
2/12 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék mik azok az apró jelek amiből te ezt így látod..😅
2020. júl. 11. 16:05
3/12 A legrosszindulatúbb válasza:
Ezeket a jeleket csak te érzed, de ha léteznek is egyáltalán a csaj részéről, valószínűleg csak azért teszi, mert féltékennyé akarja tenni a fasziját. Nem igazán fair játék tőle, mert így konkrétan két férfival is játszadozik.
2020. júl. 11. 16:53
4/12 A kérdező kommentje:
Sokszor találkozik a tekintetünk, akár távolabbról is, volt hogy mutattam neki valamit erre megfogta a kézfejemet, vagy kérdeztem valamit és a karomhoz ért. Tegnap elment mögöttem és végig simította a hátamat csak úgy. Vagy kicsit rosszabb kedvem volt megpróbált felvidítani. Ilyesmikre gondolok.
2020. júl. 26. 16:13
5/12 anonim válasza:
Felejtsd el. Ha van barátja és mégis más kell neki...később ha netán téged is megkap, veled is ugyanez fog történni.
Ez persze csak a saját véleményem.:D
Egyébként én addig elfelejteném, amíg foglalt.
2020. júl. 26. 16:16
6/12 A kérdező kommentje:
Megcsalásba nem mennék bele, az egyértelmű, de szerintem, ha valaki annyira szerelmes és szinte tökéletes kapcsolatban él, akkor nem fogja más érdekelni. Csak ha valami hiányzik a kapcsolatból...
2020. júl. 26. 16:27
7/12 anonim válasza:
"ha valaki annyira szerelmes és szinte tökéletes kapcsolatban él, akkor nem fogja más érdekelni."
Ebben tökéletesen igazad van. Csak ne felejtsd el, hogy az emberek 95%-a nem ilyen kapcsolatban él. Így indul persze, hiszen minden szerelem a legszebbnek, legszentebbnek, legtartósabbnak ígérkezik, de él-két év alatt lebomlanak a szerelemért felelős hormonok, és a rózsaszín felhők mögül előbukkanó valaki egyáltalán nem az, egyáltalán nem olyan, amilyennek Evolúció bácsi bemutatta nekünk. De idő kell, amíg ez megfogalmazódik (ha egyáltalán) bennünk, és idő kell, míg ráébredünk, hogy nem ezt a lovat akartuk. Mindamellett még reménykedünk, bízunk abban, hogy visszatér a CSODA. Ebben az időszakban azonban már észrevesszük, hogy más pasi/csaj is létezik a párunkon kívül, és megmozdul a bennünk a kíváncsiság.
Szóval az, hogy valakinek párja van, az esetek többségében SEMMIT sem jelent.
2020. júl. 26. 16:40
8/12 anonim válasza:
*fél-két év
2020. júl. 26. 16:42
9/12 anonim válasza:
Felejtsd el jobban jársz!
2020. júl. 26. 22:33
10/12 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el, mert ha mondjuk veled megcsalna a parjat teged is siman megcsalna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!