Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen mennyi az esélye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mennyi az esélye, hogy olyan férfit találjak, aki nemcsak du.gni akar?

Figyelt kérdés
5 képem van. Egy sem kihívó. Nincs kinn semmim. De mindig kiderül, hogy erre hajtanak. Beszéltem pedig széppel, átlagossal, csúnyával, számunkással, diplomással. Elég rossz az arány. Eddig kivétel nélkül mind fiki fikit akart.

2020. júl. 5. 19:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19# Azt ugye tudod hogy ami egy nőnek csúnya, az valójában egy átlagos férfi. :P
2020. júl. 6. 17:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Ja igen, erről kutatás is volt. Itt gyakorin is belinkelt egy nő egy (szerinte) csúnya palit, aki egy tök korrekt férfi volt. Ápolt megjelenésű, jó öltözetű, tiszta. Persze, ez ma mind alap, tudom. De jó volt ránézni.

2020. júl. 6. 17:43
 23/24 anonim ***** válasza:
De tökmindegy mennyi az esélye. Nem sok. 10-20% de ez neked mindegy kérdező, hogy 10 vagy 20 az esélye, ha te találsz olyat aki neked megfelelő. Viszont az esélye semmiképp se sok.
2020. júl. 6. 23:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet ott találni komoly kapcsolatot. Nálam sokan azt kerestek és nem szexet.

22/L

2020. júl. 9. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!