Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mennyi az esélye, hogy olyan férfit találjak, aki nemcsak du.gni akar?
Az ismerősi körömben többen és én is találtam a Tinderen komolyat.
Amúgy amikor fent voltam, a női profilok kb. harmadánál ki volt írva, hogy "No ONS" (vagyis nem egy éjszakásat keresnek).
Lehet, hogy neked is ki kellene írni, hogy kalandorok, szexkapcsit keresők stb. balra húzzanak.
32F
A poen az h ugyanezek a pasik meg mas nonel kezüket labukat eldobjak es komolyat akarnak!
Olyat keress akinek bejosz!!!
Ha nincs akkor fodrsz kozmetikus uj ruhák edzes.
Kérdező, te KOMOLYAN NEM TUDTAD, HOGY A TINDER ELSŐSORBAN EGY SZEXPARTNER KERESŐ ALKALMAZÁS??? OMG.
De egyébként, egy kicsit el kellene pl. gondolkodnod a műkédési elvén.
Mennyi esély van arra, hogy meglátod a profilképét valakinek (átlag kevesebb, mint 1 másodperc a statisztika szerint, amíg a nők döntenek a jobbra vagy balra húzásról) és ez alapján eldöntöd, hogy ő lehet az életed párja a másik meg nem.
Szerintem komoly esély van rá, hogy van olyan férfi, akit balra húztál, pedig a gyerekeid apja lehetett volna, és életed végéig kitartott volna melletted.
A tinder saját statisztikái szerint az alkalmazást használó nők kb. 80%-a verseng (tehát jobbra húzza) az alkalmazást használó férfiak kb. 20%-áért. A többi 80% férfit igen ritkán hózzák jobbra, a férfiak kb 25-30%-át senki soha nem húzza jobbra. A férfiak általános taktikája, hogy mindekit jobbra húznak.
1. Ebből gondold át, hogy mennyi esélyed van arra, hogy tinderen találd meg az igazit;
2. Gondold át, kit húztál balra, és hogy rossz esetben egy képről, jobb esetben még 2 magáról írt mondatról végleg kizártad a jelöltek közül.
"Beszéltem pedig széppel, átlagossal, csúnyával, számunkással, diplomással."
Ezt írta a kérdező, csúnyával, értitek, csúnyával, ahogy akarjátok.
El kellene olvasni a kérdést emberek, utána okoskodni :)
És ebből szerinted mennyi az igaz? Csak nyomatékosítja, hogy tényleg szeretne ismerkedni, és azt a látszatot kelteni, aki nem a tökéletest keresi. A valóság más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!