Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen mennyi az esélye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mennyi az esélye, hogy olyan férfit találjak, aki nemcsak du.gni akar?

Figyelt kérdés
5 képem van. Egy sem kihívó. Nincs kinn semmim. De mindig kiderül, hogy erre hajtanak. Beszéltem pedig széppel, átlagossal, csúnyával, számunkással, diplomással. Elég rossz az arány. Eddig kivétel nélkül mind fiki fikit akart.

2020. júl. 5. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
Nem mindenki csak dugni akar, van ott olyan is aki komoly kapcsolatot keres. Már találtam is olyan lányt aki szintén így van ezzel.😉
2020. júl. 5. 20:16
 12/24 anonim ***** válasza:
48%

Az ismerősi körömben többen és én is találtam a Tinderen komolyat.

Amúgy amikor fent voltam, a női profilok kb. harmadánál ki volt írva, hogy "No ONS" (vagyis nem egy éjszakásat keresnek).

Lehet, hogy neked is ki kellene írni, hogy kalandorok, szexkapcsit keresők stb. balra húzzanak.

32F

2020. júl. 5. 20:28
 13/24 A kérdező kommentje:
Kivan, hogy társat keresek
2020. júl. 5. 20:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Nincs rá pontos esély, hogy hány férfi akar csak ledönteni téged. Nem is ez a fontos hanem, hogy az adott embernek (neked) sikerül e találni. AZ ötöslottó főnyereményének az esélye 1 a 44 millához ha megnyered nem zavar, hogy kicsi de valószínűleg nem fogod megnyerni. Ugyanez van csak itt nem 1 a 44 millához az esély hanem 1 a 100 hoz. 23F
2020. júl. 5. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
19%

A poen az h ugyanezek a pasik meg mas nonel kezüket labukat eldobjak es komolyat akarnak!

Olyat keress akinek bejosz!!!

Ha nincs akkor fodrsz kozmetikus uj ruhák edzes.

2020. júl. 5. 23:26
 16/24 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, te KOMOLYAN NEM TUDTAD, HOGY A TINDER ELSŐSORBAN EGY SZEXPARTNER KERESŐ ALKALMAZÁS??? OMG.

De egyébként, egy kicsit el kellene pl. gondolkodnod a műkédési elvén.

Mennyi esély van arra, hogy meglátod a profilképét valakinek (átlag kevesebb, mint 1 másodperc a statisztika szerint, amíg a nők döntenek a jobbra vagy balra húzásról) és ez alapján eldöntöd, hogy ő lehet az életed párja a másik meg nem.

Szerintem komoly esély van rá, hogy van olyan férfi, akit balra húztál, pedig a gyerekeid apja lehetett volna, és életed végéig kitartott volna melletted.

2020. júl. 6. 00:37
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

A tinder saját statisztikái szerint az alkalmazást használó nők kb. 80%-a verseng (tehát jobbra húzza) az alkalmazást használó férfiak kb. 20%-áért. A többi 80% férfit igen ritkán hózzák jobbra, a férfiak kb 25-30%-át senki soha nem húzza jobbra. A férfiak általános taktikája, hogy mindekit jobbra húznak.

1. Ebből gondold át, hogy mennyi esélyed van arra, hogy tinderen találd meg az igazit;

2. Gondold át, kit húztál balra, és hogy rossz esetben egy képről, jobb esetben még 2 magáról írt mondatról végleg kizártad a jelöltek közül.

2020. júl. 6. 00:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Nézz körül a barátzónás paliknál...
2020. júl. 6. 08:27
 19/24 anonim ***** válasza:
49%

"Beszéltem pedig széppel, átlagossal, csúnyával, számunkással, diplomással."

Ezt írta a kérdező, csúnyával, értitek, csúnyával, ahogy akarjátok.

El kellene olvasni a kérdést emberek, utána okoskodni :)

2020. júl. 6. 15:40
 20/24 anonim ***** válasza:

És ebből szerinted mennyi az igaz? Csak nyomatékosítja, hogy tényleg szeretne ismerkedni, és azt a látszatot kelteni, aki nem a tökéletest keresi. A valóság más!

2020. júl. 6. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!