Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Hölgyek! Első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Hölgyek! Első randira jó ötlet egy közös reggeli egy beülős helyen?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőn ismertem meg egy lányt. Még nem találkoztunk személyesen, csak emaileztünk párat. Komoly kapcsolatot szeretnék, szándékaim tisztességesek! Ti hogyan reagálnátok, ha egy férfi első randira reggelizni hívna egy beülős (tehát nem az otthonába!!!) helyre? Szerintem ha egy férfinek tisztességesek a szándékai, első randira semmiképp nem este 6 utáni időpontot választ, mert akkor már nyilván mást is akar, mint vacsorázni és beszélgetni, így ez felejtős!

Véleményem szerint egy kiadós reggeli mellett jót lehet beszélgetni, ismerkedni. Ha nem jönne össze, akkor is, legalább ettünk egy jót! Én legalább is így gondolom.

Ti hogy látjátok, jó ötlet? Volt már ilyen randitok? Hogy alakult?

2020. júl. 5. 09:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem szívesen mennék reggelizni randira. Inkább a klasszikus délutáni kávé, tea, cukrászda.

Reggel lehet inkább végre aludna egy jót, vagy épp még álmos, csipás (oké, szépen elkészül, de az azért idő). Mire elkészül, megéhezik. Én üres gyomorral reggel nem indulnék el otthonról. Egészséges vagyok, de nem indul be a napom, az anyagcserém, leesne a vércukrom, morgós, rosszkedvű lennék főleg, ha még (jobb esetben!) fél óra út várna rám ebben a nyári melegben. Szóval bekapnék pár falatot, hogy elinduljon a nap, de ugye reggelizni mentek... Nem hiába nem klasszikus randiprogram a reggeli. Ha már ismered annyira, hogy tudod, hogy ez az ő stílusa és bejön neki, akkor oké, egyébként lebeszélnélek róla.

2020. júl. 5. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Rettenetes. Szombaton délig kell aludni.
2020. júl. 5. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ELSŐ randira inkább a klasszikus kávézó-cukrászda-séta háromszöget javasolnám.

Az eslő randi bizonytalan, és szerintem a nőknek is jobb, ha nem azt látják, hogy nagyobb összeget költesz el egy ilyen posh helyen - tökéletesen elég egy kávé, kóla vagy egy fagyi. Ezt simán el lehet fogadni a meghívást, és utána, ha nem jött ki jól a randi, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül hagynak ott.

mondjuk harmadik - negyedik randira jó ütlet szerintem a brunch.

2020. júl. 6. 00:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2020. júl. 6. 08:54
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Magamból kiindulva nekem jó lenne a délelőtti randi, viszont én jobban örülnék csak egy kávénak, mert kicsit szégyenlős vagyok egy idegen előtt enni.
2020. júl. 9. 13:08
 16/18 A kérdező kommentje:

#15 Most nem igazán értelek, miért kellene szégyelned magad, ha egy férfi meghív egy reggelire (mármint kizárólag, ha Nő vagy, értsd jól!!!)

Talán, nagy étkű lennél?

2020. júl. 9. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Speciel utalok koran kelni, de hasonlo valtozat ebeddel, maga az, hogy rovid talalka, az tetszene. Megpedig azert, mert ha meg soha nem volt szemelyes talalkozo, borzaszto lenne ennel komolyabb programot vegigcsinalni ugy, hogy minimum az egyik fel megsem erez semmit. Foleg, ha tobb emberrel tortenik ez a fazis, tenyleg csak egy elso benyomashoz eleg lenne.
2020. júl. 9. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az este 6 utáni időponttal sincs probléma, sokan nem is érnek rá reggel, mert dolgoznak. Nem feltétlenül tervez az ember mást is, ha későbbi az időpont, ha egy kulturált helyet választ - volt már ilyen randim.

Alapvetően a reggeli sztem tök jó, aranyos ötlet, talán nem is annyora nyüzsis, mint egy szebb bár vagy egy étterem este, jobban egymásra tudnak figyelni a felek. Ne nagyon koránra tervezd mondjuk, tényleg inkább ilyen brunch legyen.

2020. júl. 10. 21:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!