Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10-es skálán mekkora kamu szöveg az én csak nem állok készen egy kapcsolatra a férfi szájából?
Megismertem. Ki volt írva a tinder lapomon, hogy kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Úgy is írt rám, hogy tetszik a bemutatkozás. Beszéltünk telefonon, több órát facetimeon, webcamerán is. Elhívott randizni mára. Csütörtökön eltűnt, azt mondta a fröccateraszon bulizott. És írta, hogy péntek délután meg levezette a csütörtökit a városban. Tegnap este pedig lemondta a mai randinkat, azzal a szöveggel, hogy elfelejtette, hogy az öccse névnapját most ünneplik a Balcsin, azt hitte jövő héten lesz, de anyukája szólt, hogy most hétvégén. Erre megkérdeztem, hogy hagyjuk ezt a dolgot egymás között vagy nem tetszettem. Erre írta, hogy nem arról van szó, hogy nem tetszem, ő csak nem áll készen egy kapcsolatra és úgy tűnt én inkább ebbe az irányba haladnék és nem akar hülyíteni. Én pedig odaaírtam erre, hogy a tinder lapom elég egyértelmű volt, olvastad, tudtad és az nem sertés egy nőnek, ha azt mondod nem tetszik vagy akadt más. Az sertés, ha hazudsz.
Mi a véleményetek a történtekről és a pasiról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!