Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogta még meg a kezem, de néha séta közben ráteszi/átkarolja így a vállamat. csatolok képet. mit jelent?
2020. júl. 3. 07:46
11/12 anonim válasza:
Én sem fogom meg szívesen a lány kezét, mert izzad a tenyerem sokszor, és az nagyon kellemetlen lenne a lány számára. Nekem is ciki ha észreveszem, hogy törölgeti a kezét. Persze ez nem jelenti azt, hogy nála is így van. A kézenfogva járkálás már bizonyos intimitást jelent, és a srác esetleg fél tőle, hogyan reagálod le. De megpróbálhatnád te megfogni a kezét egy percig, és ha nem engedi el, akkor már bizonyosságot szerezhetsz arról, hogy hogyan viszonyul hozzád.Mivel nem tudni, hogy milyen apropóból sétáltok, így kérdésedre sokkal nehezebb hasznos választ adni.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos romantikus közeledés a részéről. Próbálja jelezni, hogy szívesen közeledne hozzád, de az jó jel, hogy nem nyomulós. Ja és szépek vagytok a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!