Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok, ha a randipartneretek a sokadik randitokon ilyen fürdőruhát venne fel a strandra?
2020. júl. 1. 16:51
21/32 anonim válasza:
Egyébként hányas a mellméreted? És mennyibe került a műtét? Csak kíváncsi vagyok, remélem publikus.
22/32 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez szorosan a kèrdéshez tartozik. 425 cc-s implantátumom van, D kosaras melleim lettek vele. A műtét mindennnel együtt 1,1 millió Ft volt. Mielőtt valakinek ez is szúrná a szemét, leírom, hogy spórolt pénzemből csináltattam.
2020. júl. 1. 19:44
23/32 anonim válasza:
Ennyire olcso vagy? Szornyu ez a furdoruha, ne haragudj.
24/32 anonim válasza:
Rövidre zárnám a dolgok, nem lennék olyannal aki házon kívül így kirakja mindenét
25/32 anonim válasza:
Holt mindegy, hogy mit veszel fel.
26/32 anonim válasza:
Mi fél évig leveleztünk és 3 hónapig jártunk. Mire csak ennyi ruhában láttam az már tényleg sokadik randi volt :D
27/32 anonim válasza:
Nem tudom, de ez a fürdőruha nekem gáz. Megnéztem és az oldalon van pár hasonló árkategóriában, ami sokkal szebb. Még ugye azt tudod, h a pasikat nem érdekli a rajtad lévő fürdőruha?:)
28/32 anonim válasza:
A képen a csajnak A kosaras melle van viszont egy D kosaras mellen a fenti szett szerintem nagyon kurv4san hat, ha felemeled a karodat benne látni a melledet, mert nincs benne merevítő se semmi. Vagy ha úsztok stb. Soha nem vennék interneten ruhát, nem tudod hogy mutatsz benne, kényelmes e vagy tiszta gáz.
29/32 A kérdező kommentje:
Nem az interneten fogom megvenni, én sem vennék a neten fürdőruhát. Van boltjuk Budapesten, előtte mindenképp fel fogom próbálni.
2020. júl. 2. 07:04
30/32 anonim válasza:
Igen, szerintem is mindenképp próbáld fel előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!