Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szólnátok, ha a randipartneretek a sokadik randitokon ilyen fürdőruhát venne fel a strandra?

Figyelt kérdés

Szilikoncicijeim vannak, így szerintem jól mutatnának benne.

[link]

2020. júl. 1. 16:51
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél nem az én ízlésem, de az ára önmagában nem tartana vissza, egy jó minőségű darab, akár több évig is hordható, anélkül, hogy elvékonyodna vagy kifakulna az anyag.
2020. júl. 1. 17:48
 12/32 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem tökmindegy, hogy 2 centivel többet lát belőled fent és lent, mint a másikban. Vegyél olyat, ami tükrözi az egyéniséged és szerinted jól áll, kényelmes.
2020. júl. 1. 17:49
 13/32 anonim ***** válasza:
55%
Kár hogy megműttetted, mert ebben a kisebb mellek is szépek, mert alul kicsit kilátszik az ív. De ha már ez van, legalább hadd nézelődjenek a pasik a strandon, amúgy stílusos a fürdőruha, kérdés hogy fog állni és olyan lesz e mint a képen. Ha a pasid féltékeny típus, ne vedd fel, mert ez nem igazán elterjedt és így kihívó.
2020. júl. 1. 17:54
 14/32 anonim ***** válasza:
66%

Undorodom attól, hogy emberek azt a kevés ruhát is idétlenné, szánalmassá akarják minimalizálni csak azért, hogy épphogy ne lehessen rájuk kenni a közszeméremsértést.

A ruha anyagán átütő mellbimbó pedig számomra az egyik legprolibb és legócskább dolog a világon. Ez alól a fürdőruha sem kivétel. Főleg ha hatalmas tőgyek társulnak hozzá, hogy még buggyanjon is ki.

2020. júl. 1. 17:59
 15/32 anonim ***** válasza:
26%
Ilyesmikben jár a csajom, mi ebben az extra???
2020. júl. 1. 18:29
 16/32 anonim ***** válasza:
26%
Semmi különös nincs benne.
2020. júl. 1. 18:37
 17/32 anonim ***** válasza:
26%
Arra számítottam, hogy valami nagyon kihívó/közönséges darab lesz, de ne haragudjatok, én ebben semmi extrát nem látok... Nem is értem a hozzászólásokat.
2020. júl. 1. 18:54
 18/32 A kérdező kommentje:
Annyi benne az extrább egy átlagos bikinihez képest, hogy alul kivágott a felsője.
2020. júl. 1. 19:04
 19/32 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem szép darab, kifejezetten szeretem az egyszínűeket (28/F)

Ilyet viszont még nem hallottam, hogy valaki strandra beszél meg egy randit :)

2020. júl. 1. 19:23
 20/32 A kérdező kommentje:
Sokadik, szám szerint 4. találkozónk lesz.
2020. júl. 1. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!