Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi egy egész hétvégére, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Online ismertem meg a srácot, másfél hónap beszélgetés után rászántam magam, hogy találkozzunk, mivel 340 km-t fog megtenni hozzám, így azt mondta, hogy szeretné a hétvégét itt tölteni, elmennénk strandolni egyebek. Mondtam neki, hogy első alkalommal biztosan nem lesz szex. Azt mondja, hogy nem is szeretne semmi olyat amit korainak érzünk. Nade, kérdezem én, mi a teendőm? Kivesz egy szobát valahol és ott alszik egyedül én pedig itthon? Vagy ott alszok vele és nem szexelünk? Vagy ott alszok és a második együtt töltött nap után szexelek vele? Én komoly kapcsolatot szeretnék, nem szeretném ha könnyűvérűnek tartani vagy értéktelenné válnék a szemében mert hamar megkapott.2020. jún. 29. 18:28
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!
Sajnos most egy kicsit eltűnt, nem fixáltuk a hétvégét azóta. Szerintetek mikor érdemes teljesen lebeszélni hogy mikor merre hol találkozzunk? Itt van kedd, ma nem beszéltünk, tegnap nem jött szóba a pontosítás. Kissé izgatott vagyok már.
2020. jún. 30. 23:28
15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Megtörtént a randevú, három csodálatos együtt töltött nap. Annyira erős volt a kémia, hogy egymásnak estünk amint lakásba értünk, szex nem volt, csak egy erős petting mindkettőnk részéről orgazmussal. A srác nem akart elkapkodni semmit, kivárta a családi találkozót másnap és csak harmadnap lett szex, mesés volt az egész hétvége.
2020. júl. 12. 21:51
16/20 anonim válasza:
De jó! Örülök hogy jól éreztétek magatokat, alakuljon a későbbiekben bárhogyan is. ;)
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Sajnos azóta nem keresett. De számomra csodálatos élmény volt, minden percét élveztem az ott töltött időnek. Remélem fog még írni vagy hívni.
2020. júl. 14. 20:43
18/20 anonim válasza:
Hát sajnos előre megmondtam, hogy csak a szex miatt fog talizni, sajnos a távolság túl nagy, de ha élvezted akkor az jó hír. Sok sikert kívánok nektek a jövőre nézve és még sok ilyen csodás hétvégét
19/20 anonim válasza:
Jo csaj lehetsz ha ennyit utazott érted XD
Egy prosti olcsóbb lett volna XD
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még reménykedem a folytatásban :) Azóta sajnos csak egyszer beszéltünk, hiányoznak a mindennapos beszélgetések, de ha csak ennyi votl is megérte, mert tényleg nagyon szép élmény, emlék marad.
2020. júl. 21. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!