Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan alkoholista pasival aki pár napig meg tudja állni az ivást és nem kap delírium tremenst azalatt?
Figyelt kérdés
11 éve iszom folyamatosan.
F29
2020. jún. 27. 21:52
3/9 A kérdező kommentje:
Min mosolyogsz első?
2020. jún. 27. 21:56
4/9 anonim válasza:
Hiányoztál, Balázska, jó itt látni újra.
5/9 anonim válasza:
#4: nem, nem jó. És nekem például nem hiányzott egyáltalán. Nem hiányozna, ha soha többé nem bukkanna fel itt.
6/9 anonim válasza:
A baj a kérdésekkel az, hogy egyértelműen troll, kamu kérdések. Ha ennyit vedelne, mint írja - már halott lenne. Nem ebben a kérdésben írtakra gondolok, néha ír mennyiségeket - már rég olyan májproblémái lennének, amivel nem viccelődne itt.
8/9 A kérdező kommentje:
6: az alkoholizmusom nem kamu. általában napi 2l borocska csúszik le.
2020. jún. 27. 22:49
9/9 anonim válasza:
Aaaaaa ki ez a Balázska? Én le vagyok maradva :(
Amúgy nem, ilyen palival biztos nem járnék, nem is haverkodnék, de egy hasonlóan alkoholista nőnek biztos jó lennél, ihatnátok együtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!