Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek/nők! Mit szóltok ehhez a hajhoz? Randiznátok olyan férfival akinek ilyen a haja?
Figyelt kérdés
Találkoznátok olyannal, akinek ilyen a frizurája?
Illetve tetszik-e ez a haj? (A szavazásnál erre válaszoljatok!)
2020. jún. 27. 18:57
31/40 anonim válasza:
Attól, hogy ezredszer is kiemeled a kérdést, még ugyanolyan borzalmas lesz a hajad.
32/40 anonim válasza:
Nekem is ilyen náci katonák jutnak róla eszembe. Van egy ismerősöm hasonló hajjal, helyes srác lenne, de ez a frizura...
33/40 anonim válasza:
Zselézd hátra a hajad, legyen "lenyalt". Vagy menj fodrászhoz tényleg...ez a haj így nem okés.
34/40 anonim válasza:
Szerintem keress egy fiatal, kedves nőt, aki fodrász és kérd meg, hogy csináljon neked olyan hajat, ami a nők szerint vonzó és férfias.
37/40 anonim válasza:
Lehet hogy a kérdezőnek az a fétise hogy pocskondiázzák a külsejét, ugyanis nő nincs a talpán aki ezt vonzónak találná :D
39/40 anonim válasza:
Ez nagyon sz4r. Magadnak nyírtad gondolom. Így tuti nem mennék ki az utcára
Én inkább levágnám kopaszra.
40/40 anonim válasza:
Nekem is a náci katonák jutottak eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!