Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek szimpatikus egy randin az őszinteség?
Nem próbálom magam fényezni, a negatív dolgokat is elmondom, ha arra terelődik a szó.
Pl.: Kudarcok, félelmek, érzések terén.
Pl. volt hogy a lány kérdezte a hobbijaimat és mondtam, hogy nem vagyok egy izgalmas ember, netezni szoktam stb. 30F
Mindenki szereti előadni, hogy mennyire jó az őszinteség, de közben nincs rá igazi igény. Érdemes körülnézni mindenki környezetében és megnézni a valóban őszinte embereket. Hát, nem a legnépszerűbbek.
Ehhez jön még hozzá, hogy az ismerkedés nagy része, főleg a nők felé, nem az őszinteséggel lesz nyerő. Kíváncsiságból én is kipróbáltam régebben. Néhány lánynak mondtam pár reális, negatív dolgot az életemből. Nem panaszkodtam, teljesen normálisan közöltem. Egyikkel sem lett több. A többieknek ezeket nem mondtam, hanem csak pozitívat. Kb. a lányok felével több is lett.
Szóval, ne a kamu önfényező "jujjci, az igazság milyen jó" szövegeket nézd, hanem a reális valóságot.
#5: Nem erről van szó. Nem valami teljesen ellentétes dolgot kell kamuznia, hanem valami jobban hangzót.
Pl. félelmek. Nem sikerült a vizsgája és fél, hogy kibukik az egyetemről. Ehelyett mondhatja, hogy nem sikerült a vizsga, de azért bizakodik és megpróbálja még egyszer.
Az a helyzet, hogy lehet álszenteskedni, de nem a sikertelenség vonzza a legtöbb embert, hanem a siker vagy annak látszata.
Igen, jó dolog, sőt, elvárható. De az őszinteség nem jelenti, hogy a másiknak szimpatikus lesz emiatt egy kellemetlen tulajdonságod, pusztán azért, mert nem hazudtál a szemébe.
Az őszinteség messze nem garantál sikert, de legalább nem leszel hazug patkány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!