Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány szimpatikus nektek közülük? Elhívnátok őket randira?
Egyik se! Anti-nő mind a három, mondjuk mindegyik el van szállva magától, ez a fotókon is átjön.Az elsőre lapátolni lehet a pénzt, ő valami nagyvilági dámának gondolja magát, nagyívben elkerülöm még a fajtáját is. A második egy proli, aki többnek akar látszani, ráadásul bűn ronda, a smink sem dobott rajta sokat. Szóra sem érdemes. A harmadik meg egy túlzásokba esett kislány, több karaktert nem is pazarolnék rá.
A NŐ nem ezeknél kezdődik.
Az első kettővel semmiképp.
Az első nála csak idősebb pasikkal akar randizni, ami eleve az a buta szint, ami nekem nem jön be. Mellette az érdeklődési köre is unalmas.
A második szemöldöke szörnyű...
A harmadik lány szimpatikusabb. Nála nincs ez az "idősebblegyenmertolyanjujjdekomolyvagyok" szöveg és külsőre sem rossz.
Amúgy aki jól néz ki, azzal már randiznék, csak kapcsolatot nem akarnék... :D
Nekem nőként Ingrid és Rebeka szimpatikus,nincs bennük semmi K-ás nem tudom mit vártok hogy garbóba és kapucniba fotózkodjanak?
Erkölcshuszárok....
Valószínű csak azt mondta neki a fotós, hogy húzdmákimagadte.
Szóval tényleg nem értem mily hibátlan fotókat kell abszolválni ahhoz hogy valaki megfeleljen a kényes formátoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!