Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, melyik férfitípustól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik férfitípustól ódzkodtok a leginkább? Ki indul a legkisebb eséllyel, ha randira hív titeket?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 11:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, testes lista.

Még felvehetted volna a Fideszest.

2020. okt. 19. 16:29
 22/29 anonim ***** válasza:
A csúnya.
2020. okt. 19. 18:45
 23/29 anonim ***** válasza:

Az utolsó kettő mèg vonz is. Bírom az idősebb pasikat, az sem baj, ha nem pènzes, nem arra hajtok. A házas pasi meg izgi. A többinèl előbb oldanèk kereket, mint hogy a fickó pislantana egyet.

Az egyèbhez mèg annyit: èn a nyámnyila kèt szót, szólni sem merő, anyucin èlősködő pasikat sem bírom

2020. okt. 20. 16:11
 24/29 anonim ***** válasza:
Egyik sem valami vonzó számomra, de szerencsére, bőven van férfi, aki ezeken a kategóriákon kívül esik. Egyébként ha van valami ami még taszít, az az, ha egy férfi bűzlik a kétségbeeséstől és úgy próbál felszedni. Az ilyen embertől automatikusan ódzkodom, akin erződik, hogy nincs jóba magával, és nagy eséllyel egy levakarhatatlan matrica lenne a kapcsolatban.
2020. okt. 20. 17:55
 25/29 Ollókezű Edward ***** válasza:
23-mas: Az milyen izgi lesz, ha egyszer majd a te férjed f@ßán fog egy kis nyefke pörögni...
2020. okt. 23. 12:56
 26/29 anonim ***** válasza:
25 akkor nem lesz többet a fèrjem..🤷
2020. okt. 23. 19:03
 27/29 Ollókezű Edward ***** válasza:
Oké, én is elválnék, de ne mondd azt, hogy nem esne rosszul. Namost miért kell egy másik nőnek fájdalmat okozni? Vagy csak úgy élsz bele a világba, szétteszed mindenkinek, aki megtetszik, leszarva a következményeket?
2020. okt. 23. 21:17
 28/29 anonim ***** válasza:
74%
27. A lelkiismeretemmel nehogy már èn számoljak el ilyen esetben. Számoljon el a pasi. Alapból nem csábítanèk el nős vagy kapcsolatban lèvő fèrfit, de ha nem kell csábítgatni, hanem ő ajánlkozik stb akkor az èn lelkiismeretem tiszta, mert az ilyen pasi, ha velem nem teszi meg, meg fogja mással.
2020. okt. 23. 21:40
 29/29 Ollókezű Edward ***** válasza:
Az én lelkiismeretem nem lenne tiszta, dehát nem lehetünk egyformán becsületesek :)
2020. okt. 23. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!