Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, melyik férfitípustól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik férfitípustól ódzkodtok a leginkább? Ki indul a legkisebb eséllyel, ha randira hív titeket?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 11:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Mindegyik kizárt, de ha valaki még annál is kizartabb, az az incel
2020. jún. 26. 12:02
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Ezek közül mindegyik esélytelen.
2020. jún. 26. 12:07
 13/29 anonim ***** válasza:
8%

Ezen a fórumon elég negatív híre van a PUA-nak, de ez nem magának a módszernek, hanem azoknak hibája, akik elkorcsosították. Egy igazi PUA egy előadóművész, és szinte mármilyen csajról le rudja dumálni a bugyit. Az, hogy ezt nem vallják be az azért van, mert a nők cikinek tartják, hogy őket így szedjék fel.

Egy valódi PUA életeben több ezer nő volt, szóval olyan tapasztalata van a csajozás terén, ami az átlag pasikánk soha sem lesz.

2020. jún. 26. 12:21
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
*pasikának soha nem lesz
2020. jún. 26. 12:22
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
Lusta. Nem dolgozik. Koszos a foga, füle. Igénytelen. Hosszú haj. Hát most ezek jutottak eszembe.
2020. jún. 26. 12:46
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Én se tudok választani, mindegyik típustól a hányinger kerülget. Még szerencse, hogy ők a kisebbség, legalábbis az én környezetemben sokkal több a normális férfi, mint az ilyen szélsőséges, elcseszett figura.
2020. jún. 26. 12:59
 17/29 anonim ***** válasza:
92%

A húsz évvel idősebbel aki azt mondja, hogy a kor csak egy szám. Ez igaz is, én is ezt mondom, pedig 20-on éves nő vagyok.

A többi kuka, hányinger. + Aki folyton az anyjáról beszél.

2020. jún. 26. 15:02
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Valami összeszorított szájú, 0 arckifejezéssel bíró, rideg pszichopata. Az indulna a legkisebb eséllyel. A kövi az incel, bár erős a mezőny.😁
2020. jún. 26. 17:23
 19/29 anonim ***** válasza:
88%

Egyik pasi sem lenne vonzó számomra a felsorolásból az idősebbet leszámítva mert az a zsánerem. Viszont nála is sok egyéb tulajdonságnak kell helyben lennie, hogy ne csak vonzó legyen számomra hanem akarjak is tőle valamit. :)

N

2020. jún. 26. 20:43
 20/29 anonim ***** válasza:
A 2. opciót jelöltem, de igazából elég jól beletrafáltál, mert egyiktől sem akarnék semmit.
2020. okt. 19. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!