Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti hívtatok már randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti hívtatok már randira férfit?

Figyelt kérdés

Ha igen ,hogy sült el?

Mit szólt a férfi?

Férfiak ti mit szóltok ilyenkor? Nem tartjátok nyomulásnak?

2020. jún. 20. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Persze. Eljött, jól éreztük magunkat, összejöttünk. Nem hiszem, hogy annyira zavarta a dolog, időközben már feleségül is vett, ha annyira nyomulásnak tartotta volna, akkor ilyet csak nem csinál :D
2020. jún. 20. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Az első randira mindig a férfi hívott el, viszont többször volt már hogy a másodikra/harmadikra én hívtam el őt. Soha nem panaszkodott senki.

Senki nem érezte nyomulásnak, szerintem ez egy jó visszajelzés hogy tényleg érdeklődik a nő.

2020. jún. 20. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Dehát ez a nők teljesértékű megalázása...vagy..mégsem? Mégis létezhet h egy nő hív el randira és nem hal bele teljes lényével? Azta
2020. jún. 20. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:

"Férfiak ti mit szóltok ilyenkor? Nem tartjátok nyomulásnak?"

Az első randira én szeretem elhívni a csajokat, ha ezt az örömöt nem adja meg nekem, azt nyomulásnak veszem. Utána már elhívhat ő is.

2020. jún. 20. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. jún. 20. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy fordult elő, hogy rákérdeztem, hogy mikor találkozna velem, amikor közvetlen előtte (pár nappal) jelezte, hogy szívesen találkozna. Előzmények nélkül soha nem tettem fel ilyen kérdést.
2020. jún. 20. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Rossz ötlet volt.

Durván nyomult meg flörtölgetett, de nem gondolta komolyan. Nyilván simogatta az egóját, hogy elhívtam, azért is jött el.

2 randi után hagytam a srácot.

2020. jún. 20. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!