Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki mennyire kedveli, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire kedveli, ha udvarolnak neki?

Figyelt kérdés
Ha tényleg kedves vagyok és ezt nem tenyérbemászóan, hátsó szándékkal teszem, vagy az, ha odafigyelek a lányra miközben ismerkedek vele. Bókolok és nem kapkodom el az első csókot, nem erőltetek rá semmit. Találkozunk és jókat beszélgetünk, nevetünk és tudja, hogy komolyan veszem, nem csak egy gyors szexet keresek. Meg akarom ismerni, szerelmes verset írok neki és a legszebb virágot választom hozzá. Vagy ez már sok és idejétmúlt? Egyáltalán mi számít udvarlásnak?

2020. jún. 16. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy opció,próbáld ki,máshogy én sem tudtam volna jobban leírni.
2020. jún. 16. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a versírassal negatív tapasztalatom van. 11éve nagyon szerelmes voltam egy lányba és költöttem egy 12soros verset. Állítólag tetszett neki, de valamiért évekig abban te hitben élt, hogy csak idéztem. Véletlenül tudtam meg, mikor évek múltán megkérdezte, hogy ki írta a verset, mert beírta a Googleba, és nem volt találat.
2020. jún. 16. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 oda kell írni az írót a vers címe fölé, és akkor nem kell google-ben keresni :D
2020. jún. 16. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne a normális, de a versirast inkább ne.
2020. jún. 16. 21:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Elsősorban a lányok véleménye érdekel, köszi! :D
2020. jún. 16. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
A mesébe sincs ilyen pali
2020. jún. 16. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene, kivéve a versírás. Nem szeretem a verseket, na meg sose értettem őket hiába próbálkoztam, meg nem szeretem ha én vagyok a középpontba, még ha csak egy versről is van szó. De aki szereti őket annál biztos bejön.
2020. jún. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!