Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házi buliban egy eléggé ittas lány felvitt (jó én sem tiltakoztam :D) az ágyba és csókolóztunk és ujjaztam. Ez nagyon ciki? :S
Jó hogy nem folytattam, vagy 10x benyitottak miközben ujjaztam, tapiztam, smároltam a csajt. :D
21:32: Nem, nem ő volt az, mert a csaj minden volt csak nem szűz. :D:D:D
Egyéjszakás dolgokban mit kerestek erkölcsöt...?
Az csak az élvezetről szól.
Kérdező, egy dolog biztos : okos dolog volt, hogy nem igy veszitetted el a szüzességed és az is, hogy nem használtad ki a lányt. Egy olyan társadalomban, mint a mai, nehéz eligazodni, de én is tini vagyok, és hidd el, hogy sokan a kamaszságot összetévesztik az esztelenséggel és aztán sz*rják össze magukat, hogy " ilyen függő vagyok " meg " olyan terhes vagyok ", egyszóval undoritó ez a sok önfegyelmezetlenség
Sokan elcseszik a saját fiatalságukat egy rakás hülyeségért. Buliban lehet szexelni, de nem mindig úgy ahogy jön....egy kicsit gondolkodjunk már és ne égessük be magunkat saját magunk előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!