Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy házi buliban egy eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házi buliban egy eléggé ittas lány felvitt (jó én sem tiltakoztam :D) az ágyba és csókolóztunk és ujjaztam. Ez nagyon ciki? :S

Figyelt kérdés
Furdal a lelkiismeret, hogy igazából kihasználtam szegény csajt, de mivel szűz vagyok elég nehéz magamat leállítani. Persze a csaj többet is akart, de nem így akartam elveszíteni.
2010. júl. 31. 21:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Jó hogy nem folytattam, vagy 10x benyitottak miközben ujjaztam, tapiztam, smároltam a csajt. :D

21:32: Nem, nem ő volt az, mert a csaj minden volt csak nem szűz. :D:D:D

2010. júl. 31. 21:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem hinném, hogy erkölcsös lett volna egy részeg csajt megbaszani. Abba mi a kihívás, szenvedély? :S
2010. júl. 31. 21:38
 13/21 anonim ***** válasza:
affene:D kár:D de am a látszat sokszor csal. bizonyára ismered a szűzk*rva fogalmát:D
2010. júl. 31. 21:39
 14/21 anonim ***** válasza:
persze, h nem erkölcsös. majd, ha szeretsz valakit és úgy csinálod először, akkor rájössz, h mennyire különleges a dolog...:)
2010. júl. 31. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem volt erkölcsös megujjazni sem. :D
2010. júl. 31. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyéjszakás dolgokban mit kerestek erkölcsöt...?

Az csak az élvezetről szól.

2010. júl. 31. 22:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy dolog biztos : okos dolog volt, hogy nem igy veszitetted el a szüzességed és az is, hogy nem használtad ki a lányt. Egy olyan társadalomban, mint a mai, nehéz eligazodni, de én is tini vagyok, és hidd el, hogy sokan a kamaszságot összetévesztik az esztelenséggel és aztán sz*rják össze magukat, hogy " ilyen függő vagyok " meg " olyan terhes vagyok ", egyszóval undoritó ez a sok önfegyelmezetlenség

Sokan elcseszik a saját fiatalságukat egy rakás hülyeségért. Buliban lehet szexelni, de nem mindig úgy ahogy jön....egy kicsit gondolkodjunk már és ne égessük be magunkat saját magunk előtt

2010. júl. 31. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Semmi kihívás nincs benne, de én a te helyedben kipróbálnám egyszer, mielőtt tapasztalat nélkül azt mondanám rá, hogy rossz.
2010. júl. 31. 22:30
 19/21 Funktasztikus ***** válasza:
deh azé csak ne elsöre csinálja..én is azzal szeretném elvesziteni akit szeretek...
2010. júl. 31. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Hat mar ne is haragudj te szornyu alak vagy.Azonnal allj be papnak...Egy hazibuli errol szol,miert lenne gaz?!
2010. júl. 31. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!