Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek gond van a kinézetemmel?
Van esélyem ilyen kinézettel tinderen, badoon jelen lenni, vagy inkább felejtős?
Privátban szívesen küldenék képet, aki normálisan megfogalmazna rólam egy véleményt. 30 éves múltam. Szűz.
Szerintem jó alapod van. Amin én változtatnék a helyedben...
-tartás: húzd ki magad, ne állj csapott vállal! Kicsit emeld a fejed, hogy az állkapcsod alsó éle a földdel párhuzamos legyen vagy növessz egy kis szakállat vagy fogyj 2-3 kilót (kis toka miatt). Ne tűnj félszegnek.
-ezek a lábak megérdemelnének egy kis deltát. Húzóckodj egy keveset és csinálj pár oldalemelést vállra. Ez is javítja a tartás.
-ne zárd így a szádat. Vagy mosolyogj vagy nézz komolyan, de ezt amit a képen, ne csináld. Olyan, mintha szégyelnéd a fogaid.
Minden más rendben van szerintem, oké pasi vagy, kevés ráfordítással kifejezetten helyes is lehetsz.
itt tudod objektíven értékeltetni a fényképed, szerintem ez másnak is hasznos lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!