Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek bejönne egy filozofikus beállítottságú nő vagy sok lenne?

Figyelt kérdés
Nektek tetsző vagy visszatetsző, ha valaki érdekelnek az anyagon túlmutató metafizikai kérdések és szeret kutakodni történelmi, tudományos témákban és keresni az összefüggéseket és az általa megválasztott filozófiai eredetű elvek alapján éli az életét?

2020. jún. 14. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Ha jól főz és jól szop, akkor arra gondol amire csak akar
2020. jún. 14. 23:05
 2/6 anonim válasza:
72%
Nekem bejönne.. :)
2020. jún. 14. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Engem egyáltalán nem foglalkoztat az, ami sok embert, mint pénz harácsolás, muszájból házasodni, gondolkodás nélküli gyerekvállalás (ami nem azt jelenti, hogy ezek nem lennének idővel célok), külsőségek, faxméregetés szomszédokkal, ismerősökkel, rokonokkal, virtuális térben való élés, sorozat és tv majmolás, káros szenvedélyek stb. Ezek hidegen hagynak. A történések mögötti miértek, összefüggések, a világ működése, az emberi tulajdonságok, csillagászat, írás, létünk kérdései, mint kik vagyunk, mit keresünk itt, mibaz élet célja stb., ezek foglalkoztaznak. Nem tudnék egy mai, felszínes, tájékozatlan és ezen dolgok, területek iránt közönyös nővel együtt élni, lenni. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet hulyeskedni, lazulni, de fontos, hogy a fő motiváció, érdeklődés, életszemlélet, lelkivilág hasonló legyen. Viszont a végletesség híve sem vagyok.
2020. jún. 14. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Nekem bejönne, csak sajnos én is nő vagyok. :)
2020. jún. 14. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Nekem tetszene egy ilyen nő.
2020. jún. 15. 06:40
 6/6 anonim ***** válasza:
96%
Természetesen igen, mert én is ilyen vagyok férfiként.
2020. jún. 15. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!