Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30-35 év közti férfiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-35 év közti férfiről ismerkedés közben derül ki a lenti dolog. Adnátok neki esélyt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ismerkedtek, már a többedik randin vagytok túl. Megvan köztetek kölcsönösen a vonzalom, jól érzitek magatokat egymással, minden más is stimmel, csók is volt már, szóval jól alakul a dolog.

Beszélgetés közben az exekre terelődik a szó, erre a férfi bevallja, hogy neki még nem volt kapcsolata és szűz is. Te természetesen teljesen ledöbbensz, de a férfi megpróbálja megmagyarázni a bizonyítványát, elmondja az életét, pszichés betegségek, egyéb körülmények. Azt is mondja, hogy ma már jól van, nem teljesen, de kimászott a gödörből, szóval jó úton halad.

Megjegyzem, hogy a fickóval kapcsolatban ugyan van egy-két furcsa momentum, de magatoktól soha nem jönnétek rá az igazsagra, hacsak nem vallja be egy későbbi időpontban. Nincs közös ismerősötök, tehát sem a hazugságát, sem a magyarázkodó sztoriját nincs módotok csekkolni.

Ez esetben adnátok esélyt? Hogyan tovább?

(Igen, ma már volt hasonló kérdés, de gondoltam egy kicsit jobban specifikálom, mert senki nem kezd úgy ismerkedni, hogy "szia, Géza vagyok, 32 éves szűz". Szóval itt már jócskán benne vagytok az ismerkedésben amikor ez kiderül.)

2020. jún. 13. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak egészséges pszichéjű pasik bőven."

Léciléciléci mondd meg, hol, mert én elvétve, ha látok egyet-egyet...

2020. júl. 5. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Hölgyeim, uraim, a szex TANULHATÓ DOLOG surprise surprise. Még 30 fölött is tanulható.

Vicces, hogy mondjuk egy huszonx éves csaj, aki természetesen TARTÓS kapcsolatot akar, előb teszi szét a lábát annak a csávónak aki minden hétvégén szopatja a barátnőit a diszkó wc.ben, mint egy olyan srácnak, aki szolidabb, és minden tekintetben TARTÓS kapcsolati alapanyag, csak éppen nem jött neki össze még egy strigula sem valami miatt.

Beteg logika.

2020. júl. 6. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen ember egyszerűen nem fog az exekről beszélni. Amikor feljön a téma, megmondja, hogy erről nem szeretne beszélni. Ennyi.

Nincs értelme annak amit leírtál. Nyakonöntené a nőt a bajaival, persze, hogy nem fogadná jól. Senki sem mond el mindent magáról, jó, hogy van kis titokzatosság, nála ez lesz az.

2020. júl. 6. 10:17
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Tételezzük fel, hogy ez egy életszerű szituáció, és a mentális zavarok sem zavarnak: nem azért offolnám a pasit, mert szűz, mert igen, a szex tanulható, sőt minden partner más és idő kell az alkalmazkodásnak. Viszont a párkapcsolati tapasztalatlanság, ami párkapcsolati önismeret hiányával jár együtt, hatalmas vörös felkiáltójel lenne. Az ember, ha még nem találta meg a társát ennyi idős korára, akkor van egy nagy adag önismerete, amit a korábbi párkapcsolataiban tanult. Persze lehet, hogy az illető amúgy elviselhetetlen, nem tanul a hibáiból, és nulla önkritikája van és pocsék kommunikációja, de ez elég hamar ki fog ütközni (legalábbis nekem max tinikoromban jelentett gondot az ilyeneket kiszagolni). Viszont itt esély sem volt arra, hogy kipróbálja magát ebben. És én nem akarok már kísérleti terep lenni. Persze én is voltam valakinek az első kapcsolata: 18 évesen, és nagyon jól tudom, hogy mennyivel másabb voltam (ami nemcsak a koromhoz, hanem a tapasztalatlanságomhoz is köthető volt), mennyivel másabb volt a felfogásom, a hozzáállásom sok mindenhez, és amikor szétmentünk, mennyivel tudatosabb voltam, ez erősen hatott a következő kapcsolatomra. A harmadikhoz pedig még inkább máshogy álltam hozzá. A jelenlegi páromnak nem én vagyok az első kapcsolata, volt előttem 1,5-2 éves is, de sosem élt együtt senkivel - ez a tapasztalatlanság pedig okozott elég nagy döccenőket a kapcsolatunk elején. Ha még a párkapcsolati kultúrájának a nulláról történő felépítésével is szórakoznom kellett volna, lehet, inkább hagyom a fenébe az egészet.
2020. júl. 6. 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi lenne az esélye a párkapcsolatra, de nem a szüzesség/tapasztalathiány miatt, hanem a pszichés betegségek miatt. Akinek ennyi ideig és ilyen szinten meghatározzák az életét a pszichés gondok, 30-35(!) éves korág “gödörben” van, annál nem tűnnek el csak úgy nyomtalanul, az egész élete nehézkes lesz. Én már próbáltam (ennél kisebb szintű) lelki gyenge embereknek segíteni, de csak saját magamat nyomorítottam meg ezáltal, úgyhogy többször nem kezdenék bele.
2020. júl. 6. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt megertenem, hogy szuz, mert tarskereso elott tenyleg volt, hogyha baromira nem jott be senki es passziv is voltal ismerkedesnel, 18 eves kor utan elatkozotta valtal, akkor valaki ebbe a helyzetbe kerult.

De a psziches betegsegekkel terhelt elotortenete miatt nem kellene. En nem leszek mentoangyal, es sok sztorit lattam ahhoz, hogy tudjam, mi varhato.

2020. júl. 6. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Igazából attól függ, h aolyna jól alakul szerintem lehet érdemes, valójában az emberek nagy része amúgy is mentális beteg csak baszik foglalkozni a mentális egészségével, it tlegalább nincs ilyen gond...
2020. júl. 6. 18:54
 18/19 A kérdező kommentje:

#13 Én is erre gondoltam. Ez egy olyan dolog, amit idejekorán nem lehet elmondani, mert az emberek zöme ezt nem tudná tolerálni.

#14 Nem akarok hazudni, nyilván lennének döccenők. De én vagyok a világ legsimulékonyabb, legalkalmazkodóbb embere. Ez egyszerűen a pszichés betegségeim mellékterméke. Persze vannak ennek súlyos hátrányai is (önérvényesítésben), de ezen a téren elég komoly fejlődést sikerült elérnem az utóbbi években. Már nem érzem gyengédebbnek magam másoknál. Egy komoly hátrányom viszont a magány iránti igényem. Napi több órát kell egyedül lennem, hogy feltöltődjek. Igyekeznék olyan környezetet megteremteni, ahol erre van lehetőségem. Az érzelmi intelligenciám pedig bőven eléri az átlagos szintet. Képes vagyok felismerni mások érzelmeit, az más kérdés, hogy kezelni tudom-e őket... A kommunikációm szintén elég jó. Ha megvan kölcsönösen a bizalom és nem kell rettegnem attól, hogy valakit megbántok, mert hisztis, akkor velem mindent meg lehet beszélni. Garantáltan meghallgatok bárkit és fel is fogom, amit mond. Az más kérdés, hogy utána esetleg telibe lesz.rom... 😅

#15 Az életem bizonyos területein komoly gondjaim vannak (pl. nők, szórakozás és az élet élvezete, belső motiváció). Míg más területeken (karrier, "életképesség", hétköznapi dolgok) bőven átlag felett teljesítek.

2020. júl. 6. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Ebben a korban azért már nem sok választási lehetőség van. Az emberek döntő többsége házas, saját családja van. Örülj, hogy találtál valakit, aki nem. Mellesleg ha 5-ször elvált volna, az nem lenne kínosabb?
2020. okt. 4. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!