Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 év közti férfiről ismerkedés közben derül ki a lenti dolog. Adnátok neki esélyt?
Tegyük fel, hogy ismerkedtek, már a többedik randin vagytok túl. Megvan köztetek kölcsönösen a vonzalom, jól érzitek magatokat egymással, minden más is stimmel, csók is volt már, szóval jól alakul a dolog.
Beszélgetés közben az exekre terelődik a szó, erre a férfi bevallja, hogy neki még nem volt kapcsolata és szűz is. Te természetesen teljesen ledöbbensz, de a férfi megpróbálja megmagyarázni a bizonyítványát, elmondja az életét, pszichés betegségek, egyéb körülmények. Azt is mondja, hogy ma már jól van, nem teljesen, de kimászott a gödörből, szóval jó úton halad.
Megjegyzem, hogy a fickóval kapcsolatban ugyan van egy-két furcsa momentum, de magatoktól soha nem jönnétek rá az igazsagra, hacsak nem vallja be egy későbbi időpontban. Nincs közös ismerősötök, tehát sem a hazugságát, sem a magyarázkodó sztoriját nincs módotok csekkolni.
Ez esetben adnátok esélyt? Hogyan tovább?
(Igen, ma már volt hasonló kérdés, de gondoltam egy kicsit jobban specifikálom, mert senki nem kezd úgy ismerkedni, hogy "szia, Géza vagyok, 32 éves szűz". Szóval itt már jócskán benne vagytok az ismerkedésben amikor ez kiderül.)
Számomra elképzelhetetlen az a szituáció, hogy elcsavarja egy 30 év körüli nő fejét egy szűz, teljesen tapasztaltan ex-pszichés beteg pasi. Én ahány ilyet ismertem, lerítt, hogy még nőhöz egy deka köze nem volt.
Életszerűtlen az egész sztori nekem.
Nem kérnék ebből és számomra is életszerűtlen ez a helyzet, de mindegy.
Vannak egészséges pszichéjű pasik bőven.
Rajtam több elmebeteg nem vezeti le a frusztrációját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!