Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szoktatok kezdeményezni?
Volt már olyan, hogy ti jelöltétek be a fiút pl iwiwen, vagy írtatok neki, esetleg ti vettétek őt fel msn-re?
És mennyire jönnek be ezek a dolgok? Vagy ez a fiú dolga? Ti csak mosolyogtok, viccelődtök stb?
a 12.28as kommentedre: én pont ilyen voltam :) néztük egymást a sráccal, vártam h lépjen vmit, de nem, én meg nem mertem... aztán (mivel sulis ismeretség volt) utolsó előadáson elhatároztam h megszólítom, mert jönnek a vizsgák, a szakmai gyakok stb, szal utána már nem láthatom (ja igen, azért nem mertem előbb, mert 1 évvel idősebb nálam, és ő javította a zh-inkat :D:D).
de aztán vhogy elcsesztem meg zavarban voltam meg ilyenek... és rájöttem h nem jó előre tervezni. már épp azon szomorkodtam h nem látom szeptemberig, amikor másnap tök véletlenül szembe jött velem :) és akkor lecsaptam rá, és megkértem h vizsga előtt segítsen nekem néhány kérdést átnézni (a tárgyából)... és nem is izgultam, mert annyira hirtelen jött az egész, h nem volt rá időm :D úh csak bátorság ;)
ja, és azóta 2 hónapja együtt vagyunk :)
L20
szerintem meg épp ellenkezőleg, ha azt írja, h nyugodtan keresd ha nem értesz valamit.. ez jó jel!! :) a pasik ha segítenek egy nőnek azt általában nem önzetlenül teszik.. ez tapasztalat..
28/L
Azt mondod? :)
De örülnék neki :D Csak nem tudom, mit írjak erre? Semmi ötletem nincs....
Igen, írtam neki azóta köszi. :)
Annyit válaszoltam neki hogy: milyen jó hogy segített, örülök neki mert most már képben vagyok a dologgal és szépen megköszöntem. Persze sokkal szebben, meg 3-4 mondatban, de ez a lényege. De szerintem erre már nem fog válaszolni, szóval ennyi. Csak tényleg sok olyan apróságból arra következtettem, hogy lehet én is tetszem neki, dehát akkor mégsem. Na mindegy, majd lesz más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!