Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti, hogy vagytok vele? Pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy vagytok vele? Pl első randin, ha bejöttök egymásnak akkor már rögtön csók? Vagy azt ne engedjem, ha meg akar csókolni?

Figyelt kérdés

Majd inkább a második vagy harmadik randin?Mert vele komolyabb kapcsolatot szeretnék és attól félek, hogy ha hamar megkap akkor nem fogunk sokáig együtt lenni..Vagy mitcsináljak, hogy jól menjen ez az egész, hogy ne azt hidje,hogy nem szeretném őt, de ne is szálljon el magától..

Mit tehetnék??

15/L

lécci segitsetek!!!

2010. júl. 30. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem meg az első randin nem kell a csókk huzd egy kicsit az agyát ha megprobál megcsókolni akkor mond azt hogy a-a még nem jött el az időd
2010. júl. 31. 09:52
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

olyasmit szeretnék csinálni, hogy nem azt szeretném, hogy azt hidje, hogy nem tetszik nekem, de azt se, hogy elszálljon magától..

de nem szeretném elrontani..

2010. júl. 31. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Hidje?

Hinnye! Iratkozz már be egy magyar tanfolyamra!

Komolyan beszélek: ha megtudja, hogy még magyarul sem tudsz jól, tényleg otthagyhat.

Amúgy pedig vannak fokozatok: ha nem akarsz még csókolózni, fordítsd el a fejedet. Akkor az arcod fogja megcsókolni, amit szerintem már lehet az első randikon is.

2010. júl. 31. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Pici puszi elköszönésnél a szája szélére "véletlenül", mindig beválik, elfordulsz és bemész az ajtón ;)
2010. júl. 31. 23:27
 15/16 anonim válasza:

Tényleg nem kell az első randin a csók.Az még korai.

Nekem úgy volt,hogy a második randi végén kérdezte a srác,hogy megcsókolhat-e és mondtam,hogy igen és megtörtént.De ha tényleg bejöttök egymásnak és ha mind2en akarjátok meg úgy hozza a helyzet akkor bármikor megtörténhet az 1.

2010. aug. 1. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
ha oszinte es hosszu tavu kapcsolatot akarsz akkor ne jatszmazz, ne szamitgass. tedd, engedd, csinald ahogy erzed. oszinten.
2018. dec. 7. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!