Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor csókoljam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor csókoljam meg?

Figyelt kérdés

Nagyon nem megy nekem ez az első kezdeményezéses dolog. Ismerkedek egy lánnyal. Tegnap filmeztünk össze is bújtunk. Megfogtam a kezét. Adtam puszit az arcára. De vártam hogy befordítsa az arcát de nem tette. Túlagyalom? Túlságosan várom az alkalmat? Már vagy az 5. randink volt és tett rá utalást is hogy nem bánná. De személyesen meg várom az alkalmat. Ma újra randizunk. De gondolkozom ha meglátom nem tökölök megcsókolom. Rámenősség lenne? Vagy bírjam ki és első csóknál inkább egy összebújós alkalomkor?

28F

2020. jún. 1. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor kapd le, befordíjja az orcàjàt.
2020. jún. 1. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nagyon meglepődne ha hírtelen lekapnád most. Melegíts be előtte utánna szépen megcsókolhatod, mondjuk az adott program közben.
2020. jún. 1. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ez nagyon ciki. 28 éves férfiként még itt tartasz? Hogy és mikor kell megcsókolni a lányt? A srácok ennyi idősen már jóval előrébb tartanak. Gond nélkül visznek ágyba minden útjukba kerülő csinos nőt egy kis szédítéssel. Nem azt mondom, hogy ezt csináld, mert ez se jó azért, de legyen már benned egy kis férfiasság vagy valami na. Ha összebújva filmeztetek mi a francért nem csókoltad meg valamelyik pillanatban? Hány éves? 16? Egy felnőtt nő nem tököl ennyit, mint te.
2020. jún. 1. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
A tökéletes alkalomra vár.
2020. jún. 1. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha egy nő bízik benned annyira hogy filmezik veled, hozzádbújik, akkor szerintem ott már a szex is esélyes lenne, nem csak egy csók.
2020. jún. 1. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fordítja oda az arcát? Simogatás meg, fordítsd magad felé te és csókold meg. Ne tökölj, a nők a határozottságot szeretik.
2020. jún. 1. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindent elmondtak előttem, amit én is szerettem volna.
2020. jún. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!