Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác azt mondja, hogy többre számított minden téren az első tali alkalmával, akkor nem jöttem be neki és hagyjam ugye?

Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor hagyd, lépj tovább.

De legalább egyenes volt.

2020. máj. 30. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy meg akart fektetni, ki tudja neki mit jelent, de semmi jót az biztos. Mondd meg neki, hogy te is nagyot csalódtál de legalább megpróbáltátok. És mosoly.
2020. máj. 30. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
2020. máj. 30. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Meg akart bantani. Mar azon nem is gondolkodnek, hogy szimplan brutalis oszinteseg, vagy buntetes valamiert, amit eszre se vettel.

Ilyen van persze, de en ezek utan meltosaggal megsertodnek.

2020. máj. 30. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem kérdés,hagyd. Én biztos megbántódnék egy ilyen kijelentés után. Ez nem őszinteség,bunkóság. Igy nem húzunk le senkit. Mondjon vmi kegyes,de udvarias hazugságot.
2020. máj. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!