Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ti mit szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ti mit szoktatok tesztelni egy férfin első randi alkalmával?

Figyelt kérdés
Például milyen tipikus szituációkban mit figyeltek meg specifikusan a viselkedésében? Beszélgetés során milyen témákba szerettek belenyúlni?

2020. márc. 27. 12:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly váltam el, nem sok randim volt azóta, de számomra az alábbi dolgok fontosak, ezekre figyelek:

- mennyire érdeklődő a másik fél, mennyire kölcsönös a beszélgetés. Volt olyan randim, ahol vallatótisztnek éreztem magam, mert a fickó alig kérdezett rólam, nekem kellett fenntartanom a beszélgetést a kérdéseimmel, különben csendben ültünk volna.

- hogyan fejezi ki magát, tud-e egy teljesen általános dologról egy tőmondatnál többet mondani, kifejteni a gondolatait.

- szemkontaktust tartja-e

- ha mondjuk kávézóban vagyunk, hogyan viselkedik a pincérrel

- a témákat tekintve, ami jön, de az első randin szerintem meg kell maradni az általános dolgoknál: munka, iskolák, hobbi,stb.

33N

2020. márc. 27. 12:33
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Az az érdekes ebben, hogy egy ilyen "teszten" át is mennék. Kivéve sajnos, a szemkontaktus részen, az szerintem jóval mélyebb dolog annál, hogy azt csak úgy egy első randin tartani lehessen. Én zavarba jövök tőle, főleg ha vonzónak találom azt akivel teszem (márpedig egy randin értelemszerűen vonzónak tartanám a randipartnerem személyét), így ez egy kicsit nehézkés elsőre. Legtöbb kapcsolatomban (kollegiális, rokoni) is csak imitálom a szemkontaktust, nem akarok mindig elpirulni.

Bocsi a belekotyogásért, túl sok az időm jelenleg.

2020. márc. 27. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Azt hogy hogyan bánik velem, és a környezetünkkel. Pl ha minden járókelőnek beszolna, nem valószínű hogy jól érezném magamat vele az utcán. Felteszek neki egy kérdést jól megfogalmazva, és a válaszából megtudom egy másik kérdésemre is a választ. Pl megkérdezem tőle hogy mit szokott hétvégente csinálni? Bulizik e? De igazából az érdekel hogy ha esetleg össze jönnénk akkor mennyire működne az hogy én pl nem vagyok mászkálós tipus. Mert ha el akarna minden hétvégén rángatni bulizni az nekem nem lenne kellemes. Na meg figyelem a közös érdeklődéseket. Én nagyon nem szoktam beletúrni más multjába. Ha nagyon érdekelne onnan valami akkor kiszedném belőle úgy hogy észre se vegye.
2020. márc. 27. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok ismét:

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem azt várom el, hogy folyamatosan csak a szemembe nézzen, csak hogy merjen belenézni mondjuk beszéd közben. Nem baj, ha időnként elkapja a tekintét, mert zavarba jön, sőt még aranyos is, de nem viselkedjen úgy, mint egy 10 éves kisfiú. (volt ilyenben részem...hogy egy 40 éves pasi annyira zavarban volt, hogy alig mert rám nézni...elhiszem, hogy izgult meg minden, de így nem igazán tudok férfiként nézni rá)

2020. márc. 27. 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
#1 nagyon intelligens. Gratula. Tök jó, hogy vannak ilyenek. Edricus, mivel első tali, nem tudhatod, hogy vonzó lesz-e, ha addig csak képen láttad. Az ott dől el, tehát nem értem az feltétel nélküli következtetésedet.
2020. márc. 27. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

nem szoktam senkit tesztelni, de az alap dolgokra szoktam figyelni

pl. meglegyen az összhang, tudjunk miről beszélgetni, érezzük jól magunkat egymás társaságában és ne legyen vontatott a dolog (nyilván egy kis első randis izgulás belefér)

aztán jó jel ha figyelmes és érdeklődő, udvarias

ami egy kicsit konkrétabb, én szeretem ha a másik nem játszmázik és ha érdeklem akkor keres és nem vár vele napokat, mert az a "szabály"

ilyennel amúgy még személyesen nem találkoztam szerencsére, de másoktól már többször hallottam

már írták előttem, de az nekem is számít, hogy hogyan viselkedik másokkal, mert ez sokat elárulhat

2020. márc. 27. 12:56
 7/14 A kérdező kommentje:
És az baj, ha én hozom zavarba a lányt? A múltkori randin ez történt. 30F
2020. márc. 27. 12:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyannal "randizok" csak, akit már eleve ismerek, így nem szoktam trükközni.

Témáknál érdemesnek tartom felhozni, hogy általánosságban ki mit gondol a házasságról, gyerekről, hasonlókról. Nyilván nem úgy, hogy na most akkor nekünk mikor lesz gyerekünk, de ha pl én nem akarok gyereket, neki meg nagycsalád az álma, akkor a világon semmi értelme húzni egymás idejét.

2020. márc. 27. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hoztad zavarba a lányt? Nagyon nem mindegy...:)

Pl. ha azzal, hogy megdícsérted, hogy milyen szép a haja, az teljesen okés. De ha mondjuk pikáns témát feszegettél az gáz.

1-es voltam.

2020. márc. 27. 13:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Emlitette a találkozót megelőzően, hogy egy bizonyos témáról bármennyit tudna beszélni. Mikor kértem, hogy szivesen meghallgatnám a témával kapcsolatosan, akkor nem tudott róla nagyon mit mondani, csak, hogy zavarban van.
2020. márc. 27. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!