Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ti mit szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ti mit szoktatok tesztelni egy férfin első randi alkalmával?

Figyelt kérdés
Például milyen tipikus szituációkban mit figyeltek meg specifikusan a viselkedésében? Beszélgetés során milyen témákba szerettek belenyúlni?

2020. márc. 27. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Így már jó, így már bőven rendben van. Röviden belefér, hosszabban viszont már kicsit olyan szemezés jellegű lenne, ami akkor szerintem még korai. Később már nem, de attól még akkor is megmarad zavarbaejtőnek kezdetben, mert van az a tekintet, az a "szem" amitől az ember tényleg "elolvad" átvitt értelemben. Vagy beindul, de az is nagyon korai egy első randin.

Akkor meg azért nem megy, mert kínos az egész szituáció az elejétől fogva. És nem akarok hazudni neki, így abban az esetben kit érdekel, ha nem ment a dolog.

2020. márc. 27. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten tesztelgetni nem szoktam, hanem inkább vannak olyan dolgok, amikre odafigyelek, és azokkal szerezhet "jó" vagy "rossz" pontokat (nyilván van olyan rossz pont, ami abszolút kuka, és van olyan, aminél megnézem, hogy más szempontból passzol-e hozzám).

- passzol-e hozzám a humora

- elég udvarias-e, illemtudó-e (az jó pont pl. kávézós-teázós vagy éttermi randinál, ha lesegíti rólam a kabátot, megvárja, hogy előbb leüljek, mint ő... ha ő hívott meg, nem engedi, hogy fizessek)

- hogyan viselkedik a többi emberrel (ezért is szeretem jobban a nyilvános helyen való randikat más egyéb okok mellett)

- felhoz-e intim kérdéseket, tesz-e szexuális utalásokat első vagy második randin(ha igen, az nagyon nem szimpatikus)

- érdeklődik-e eléggé irántam, odafigyel-e arra, amit mondok, kérdez-e rólam

- lehet-e vele több témáról beszélgetni (pl. tájékozott-e a hírek terén... nem feltétlen politikai dolgokra gondolok; lehet-e művészetekről beszélni pl.)

- beszél-e az exeiről (annál illúziórombolóbb nincs, amikor vki csak az exéről, exeiről beszél meg nőkről, akikkel randizni próbált, és mindegyiket vagy magasztalja vagy a sárba döngöli... szeretem, ha már randizni hívott, én legyek akkor számára a legfontosabb nő)

- mutatja-e bármilyen jelét annak, hogy anyu pici fia (apám ilyen típusú ember, és hát ilyen téren pokol volt az életünk, mert a nagyanyámat istenítette mindig, akkor is, amikor fúrt minket meg aljaskodott... én ezt nem akarom egy párkapcsolatban átélni)

- hogy fogalmaz, milyen szavakat használ

2020. márc. 27. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció, szimpátia, udvariasság, tapintatottság, vonzalom, kölcsönösség, közös érdeklődési körök.
2020. márc. 27. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tesztelgetek senkit, beszélgetek vele és próbálom megismerni.
2020. márc. 27. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!