Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mit szólnátok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szólnátok ahhoz, ha egy számotokra tetsző sráccal megismerkedtek, de magázódna az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés

2020. máj. 28. 14:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Értem, hogy mit akartok mondani, rendben. Igyekszem változtatni! Köszönöm a válaszokat!

#19 Kajak egy szóba kötsz bele? :)

2020. máj. 29. 00:02
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha neked ez csak egy szó, akkor tényleg elég egyszerű vagy. Ha nem látod benne az iróniát, hogy magázódnál, de közben csajozol.
2020. máj. 29. 00:18
 23/25 A kérdező kommentje:
A tied volt a topkomment... Egy szót kiragadsz, de édes mindegy... Elnézést, hogy ki mertem írni ide egy kérdést!
2020. máj. 29. 16:53
 24/25 anonim ***** válasza:

De komolyan nem érted, amit mondok? Ez olyan, mintha kiírnék egy kérdést, hogy "tisztelem az összes férfit, na merre vagytok, pötsösök"?

Amit mondasz, és ahogy előadod magad nem metszi egymást. Ettől vagy hiteltelen. Ha "kedves lányok/nők/hölgyek" lett volna a megszólítás, akkor sokkal inkább elhiszem, hogy igen, te olyan típus vagy, akinek a magázás jól áll, és természetesen jön tőle.

2020. máj. 29. 16:58
 25/25 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy a neten nem kell magázódni, főleg egy anonim oldalon, úgy se fogunk sose találkozni, max. valahol az utcán elmegyünk egymás mellett. De elnézést, sajnálom hogy ezt a kifejezést használtam, azért ne végeztess ki, ha lehet!
2020. máj. 29. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!