Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok ahhoz, ha egy számotokra tetsző sráccal megismerkedtek, de magázódna az ismerkedés elején?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 14:59
11/25 A kérdező kommentje:
Így értem, ha valaki maradinak tartja, jogos mondjuk. Nálam az a gond ilyen szempontból, hogy berögzült ez, mert a munkaköröm során sok idegennel találkozom. Fiatallal, öreggel, nővel, férfival és ugye magázódunk mindenkivel (akikkel egy helyen dolgozom azokkal persze nem), hisz szakmai dolgokról folynak a dolgok, nem pedig baráti körben zajló kötetlen beszélgetések zajlanak le. A kommunikáció tanárom anno egyébként is belénk verte, hogy idegenekkel mindig magázódunk, főleg, ha idősebb, vagy nő a velünk szemben álló személy és ezek miatt gyakran más helyzetben is így cselekszem. Igazított ez a beállítottságomon, hogy idegen személlyel még nem vagyunk olyan bizalmi kapcsolatba, hogy 5 perc után tegeződés, meg bratyizás legyen. Csak ugye, ha a kommunikáció során az egyik fél felajánlja a tegeződést, akkor azt nem illendő visszautasítani, bár volt olyan főnökasszonyom (ő nem volt idegen, hisz egy helyen dolgoztunk), aki mondta, hogy nyugodtan tegezzem, de egyszerűen nem tudtam, mert jóval idősebb volt, és szakmailag egy nulla voltam akkor hozzá képest. Ha valaki szerint maradi vagyok, akkor jó, legyen. Ilyen vagyok, ha meg senki nem fogadja el, akkor így jártam, egyedül maradok.
2020. máj. 28. 16:33
12/25 anonim válasza:
Nem maradi vagy, kérdező, hanem RUGALMATLAN, merev. Nem tudsz gyorsan alkalmazkodni. És az elfogulatlanság is hiányzik belőled, ami nálam például szuper nyerő tulajdonság.
13/25 A kérdező kommentje:
Az elfogulatlanságot hogy érted?
2020. máj. 28. 17:51
14/25 anonim válasza:
Érthető hogy a munkádban merevnek kell lenni, de valahogy a magánéletben próbálj meg nem görcsölni. Ha sokáig magázódsz nem azt szűrik le az emberek hogy ismerkedni akarsz.és valóban túl modorosnak tűnhetsz. Egy idő után ( pl főnöknőd esete) kissé már sértő, mivel a másik felet nem veszed figyelembe. Nem bantásból de én így érezném.
15/25 anonim válasza:
"Ilyen vagyok, ha meg senki nem fogadja el, akkor így jártam, egyedül maradok." Ezt úgy írod, mintha legalábbis az lenne a probléma, hogy két füled helyett három van. Ez marhára nem mások elfogadásától függ, hanem attól, hogy képes vagy-e azt mondani annak a szerencsétlen lánynak, hogy "szia".
16/25 anonim válasza:
Nekem ez elég karót nyelt stílus lenne.
17/25 anonim válasza:
Volt nekem ilyen kapcsolatom es baromira imponalt oda vissza jatszottuk ezt.☺ Imádtuk☺
18/25 anonim válasza:
De ez milyen magyarázat? Munkahelyen magázódni kell, ezért az életben is azt teszed? Mert különben véletlen letegeznéd a főnököd? Mert akkor figyelmetlen, szétszórt vagy.
19/25 anonim válasza:
Amúgy tetszik, hogy ilyen magázódós emberke vagy, de itt "csajok" a megszólítás. Nem is a szebb "lányok", hanem a prolis "csajok".
20/25 anonim válasza:
A magázódás nálam távolságtartás, főleg, ha velem egykorú az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!