Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyek vele még türelmes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek vele még türelmes vagy benne van a pakliban hogy nem akarja komolyabbra fordítani a dolgot?

Figyelt kérdés
3 hónapja megismertem egy srácot. Rengeteget cheteltünk és személyes találkozó is volt már. Fenntartásai voltak a nőkkel kapcsolatban, csak néhány rövidebb kapcsolata volt. Állítása szerint ritka az a nő aki nem veri át a pasikat. Velem nagyon egy hullámhosszon van, nem sietünk el semmit. Sajnos keveset tudunk találkozni a munkája miatt. A mai napig online sokat ír. Azt tudja hogy nekem fontos, de nem siettetem. A személyes találkozók viszont elég rövidek, annak ellenére hogy ritkán tudunk együtt lenni. Lehetséges hogy nem is akar igazán párkapcsolatot vagy tényleg csak ennyire fél? Ha nem érdekelném már az X randi után lekoptatott volna szerintem. De ez így nekem olyan fura, hogy cheten naphosszat beszélünk és amikor itthon van nem akar többet velem lenni. Esetleg volt már valaki hasonló helyzetben?
2020. máj. 26. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kezdenék olyannal, akinek olyan frusztrációi vannak, hogy "ritka az a nő aki nem veri át a pasikat" meg "fenntartásai vannak" és ezekkel kezdi az ismerkedést.
2020. máj. 26. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én legutóbbi viszonyom is ugyanígy indult. Én türelmes voltam, mert fontos nekem és nagyon jó vele. Ha gondolod, írj privit, leírom, miképp alakult a dolog eddig. Talán tudod hasznosítani :)
2020. máj. 26. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebből csak nagy szerencse árán lehet valami. Az ilyen megnyilatkozásokat nem értem, nem igazán illik egy randihoz.
2020. máj. 26. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne kezdj olyan pasival, akinek te udvarolsz, és majd esetleg aztan önagysaga elengedi a frusztrácioit, és hajlandó téged nem atveros rinyanak látni.
2020. máj. 26. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!