Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a videóhoz? Ennyi kell csak a csajozashoz..
Férfi vagyok és ez is csak megerősiti,bennem azt a tényt,hogy a külsőség mennyire Fontos!
Olvassátok el a sok kommentet amit a lányok irtak a srácról.A lányok odaig vannak érte.Ilyen értelmes meg olyan értelmes,aztán semmi extra,csak normalosan beszél egy adott témára.Csak hát a külseje az ami miatt "érdekes"
Ennek a csávónak az arca pl egyáltalán nem vonzó számomra, az orra kifejezetten csúnya.
Ellenben ad magára, igényes, ápolt, előnyös a frizurája, az öltözködése és láthatóan edz is még ezek mellé, ami bónusz.
Ennyit a külsőségekről, a jelleme azért nem érdekel, mert nem akarok összejönni vele, de az ilyen youtuberek nagyon taszítanak mindenesetre.
A külsőség pedig nektek pasiknak is ugyanolyan fontos, hiába rinyáltok itt meg kamuztok. És még a nők az álszentek...Ti sem fogtok összejönni egy 120 kg-os és/vagy 190 cm magas nővel, ha a pici és/vagy vékony alkat tetszik, egy 150 centissel sem, ha a magasak jönnek be, egy kismellűvel sem, ha a nagyra indultok be, egy négerrel sem, ha a fehérekhez vonzódtok és egy olyannal sem, akinek bűnronda az arca számotokra és még sorolhatnám.
Aki nem vonz fizikailag, azzal nem fog működni a szex és pont. Az pedig egy nagyon is lényeges eleme egy kapcsolatnak.
Nekem ez a srác minden csak nem jóképű. Sőt, nekem kifejezetten taszít, van valami irritáló a fején.
Egyébként nem kellene általánosítani, azért mert vannak nők, akiknek ez a faszi tetszik, még nem jelenti, hogy "csak ennyi kell" a csajoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!