Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szóltok ehhez a videóhoz? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a videóhoz? Ennyi kell csak a csajozashoz..

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és ez is csak megerősiti,bennem azt a tényt,hogy a külsőség mennyire Fontos!

Olvassátok el a sok kommentet amit a lányok irtak a srácról.A lányok odaig vannak érte.Ilyen értelmes meg olyan értelmes,aztán semmi extra,csak normalosan beszél egy adott témára.Csak hát a külseje az ami miatt "érdekes"

[link]

2020. máj. 26. 04:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Ennek a csávónak az arca pl egyáltalán nem vonzó számomra, az orra kifejezetten csúnya.

Ellenben ad magára, igényes, ápolt, előnyös a frizurája, az öltözködése és láthatóan edz is még ezek mellé, ami bónusz.

Ennyit a külsőségekről, a jelleme azért nem érdekel, mert nem akarok összejönni vele, de az ilyen youtuberek nagyon taszítanak mindenesetre.

A külsőség pedig nektek pasiknak is ugyanolyan fontos, hiába rinyáltok itt meg kamuztok. És még a nők az álszentek...Ti sem fogtok összejönni egy 120 kg-os és/vagy 190 cm magas nővel, ha a pici és/vagy vékony alkat tetszik, egy 150 centissel sem, ha a magasak jönnek be, egy kismellűvel sem, ha a nagyra indultok be, egy négerrel sem, ha a fehérekhez vonzódtok és egy olyannal sem, akinek bűnronda az arca számotokra és még sorolhatnám.

Aki nem vonz fizikailag, azzal nem fog működni a szex és pont. Az pedig egy nagyon is lényeges eleme egy kapcsolatnak.

2020. máj. 27. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy a válaszokból is látszik, a szívdöglesztő, jóképű férfiakra mondják azt a nők, hogy igényesek és ápoltak. Amitől még nekem is leesett az állam, hogy még az ilyen férfiakra sem mondják azt, hogy jól néznek ki.
2020. máj. 28. 07:55
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ez a srác minden csak nem jóképű. Sőt, nekem kifejezetten taszít, van valami irritáló a fején.

Egyébként nem kellene általánosítani, azért mert vannak nők, akiknek ez a faszi tetszik, még nem jelenti, hogy "csak ennyi kell" a csajoknak...

2020. máj. 28. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:
9-es csak egy NEM nyáladzik oda-vissza tőle.
2020. máj. 28. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!