Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált scác, első "randi". Most ebből lehet még valami?
Elhívtam randizni, beszélgetni egy srácot és mondtam neki, hogy amúgy tök szimpatikus volt, azonnal egy hullámhosszra kerültünk, nagyon jól elbeszélgettünk. Ő egyedül él, sokat dolgozik és azt mondta, meg is lepődött a levemen meg hogy en milyen határozott vagyok.
Viszont se telószámot nem cseréltünk, facebookon se jelöltük be egymást, végig olyan érzésem volt, mintha nem akarna barátnőt, de mégis örülne a közeledésemnek.
Mikor felvetettem, hogy szeretne-e még talalkozni, azt mondta írjak neki nyugodtan, amikor úgy gondolom.
De ez az egész nagyon fura volt...
Ti mit gondoltok?
Én is intro srác vagyok.
Jó néven venném a közeledést. Úgyhogy szerintem folytasd,ha valami nem ok akkor lekoptat.
Csináld! Mégegy tali belefér. Valahogyan egyértelműen ki lehetne fejezni, hogy te vonzódsz hozzá, mert olyan, mintha neki ez nem tűnne fel 🤔
Én is intró vagyok, ráadásul szociális fóbiával. De alapvetően ha valaki tetszik, akkor megmakacsolom magam annyira, hogy kezdeményezzek egy lánynál. Sajnos én nem tudom azt mondani, hogy ennyire félénk lenne valaki 😕 de kell még az a következő tali, és kell még az érdeklődés kimutatása, meg reménykedni kell a legjobbakban 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!